"Seksisokki" – lemmenleikit ovat jyllänneet Wimbledonin kulisseissa

Keskiviikkoaamun Tulosruutu kertoi Wimbledonin grand slam -turnauksen tuoreista tapahtumista.

Himot voivat iskeä missä tahansa, eikä siinä ole mitään väärää, mutta kaikki paikat eivät ole sopivia lemmenleikkien toteuttamiseen. Wimbledonissa seksiä on harrastettu sopimattomassa paikkaa.

The Telegraph -lehti kertoo, että Wimbledonin tenniskentän 12 lähellä ollutta syrjäistä tilaa, hiljaista huonetta, käytettiin viime vuonna kahdenkeskiseen ilakointiin. Wimbledonin turnausjohtaja Sally Bolton on nyt tämän turnauksen aikana huomauttanut asiasta.

Huone on tarkoitettu hiljentymiseen, meditaatioon ja rukoiluun. Mutta siinä missä tenniskentiltäkin kuuluu voihketta, samanmoisia ääniä on voinut kantautua korviin myös hiljaisesta huoneesta.

– Seksisokki, norjalaislehti Dagbladet otsikoi.

Sally Bolton vahvistaa, että hiljaisen huoneen tiimoilta on raportoitu useista sopimattomista hetkistä. Turnausjohtaja painottaa, että tiloja ei ole tarkoitettu seksiin.

– Jos ihmiset tarvitsevat tilaa rukoilemiseen, hiljainen tila on sitä varten. Siellä on mahdollisuus imettää. Odotamme, että sitä käytetään oikealla tavalla, Bolton sanoo.

Katsojat raportoivat todistaneensa viime vuonna paikalla nolostuneen näköisen pariskunnan. The Guardianin haastatteleman silminnäkijän mukaan mies ja nainen poistuivat huoneesta ”isot virneet” kasvoillaan. Hän kertoi naisen olleen pukeutuneen pitkään kesämekkoon, "eikä ollut epäilystäkään siitä, mitä he olivat tekemässä".

Eräs katsoja oli puolestaan kuullut "intiimiyden ääniä".

Wimbledonin virkailijat pyysivät tuolloin vierailijoita kunnioittamaan aluetta ja käyttämään hiljaista huonetta mainittuihin rauhoittumistarkoituksiin.

Legendaarisessa Wimbledonissa on parhaillaan tämänvuotinen grand slam -turnaus käynnissä.

Lue myös:

    Uusimmat