Seksiorgioiden suosio kasvussa: "20 vuoden kuluessa jo äärimmäisen normaalia"

Seksijuhlien kysyntä kasvaa samalla, kun seksistä tulee entistä vähemmän vaiettu puheenaihe, kirjoittaa Independent.

Vieraat viettävät aikaa Mayfairin luksusasunnossa siisteissä vaatteissaan jutustellen, sohvalla loikoillen ja samppanjaa nautiskellen. Keskiyöllä kello soi ja kaikki riisuvat vaatteensa.

Puolen tunnin päästä kiusaantuneisuus on kaikonnut ja asunto on täynnä kiemurtelevia vartaloita.

Seksijuhlia ympäri maailmaa

Heaven Circle on luultavasti yksi maailman suurimmista seksiklubeista, kirjoittaa Independent. Chris Reynolds Gordon ystävineen perusti klubin vuonna 2012. Ennen yrityksen perustamista brittimies oli rahaton, koditon ja hautoi itsemurhaa. Neljä vuotta myöhemmin klubilla on jo yli 20 000 jäsentä ja seksijuhlia vietetään Lontoossa, Parisiisissa, New Yorkissa, Los Angelesissa, Ibizalla, Berliinissä, Amsterdamissa ja Wienissä. 

Ylenpalttisissa juhlissa ei kustannuksia säästellä. Hiljattain klubilaiset juhlivat 38 miljoonan euron talossa Marylebonissa. Mistä luksusjuhlapaikat oikein löydetään? "Minä asun niissä", kertoo miljonääri-Gordon. Tämä onkin oiva osoitus siitä, kuinka tuottoisaa bisnes onkaan – ja kuinka kyltymättömiä seksinjanoiset ihmiset ovat.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Jos olet aikeissa harrastaa seksiä jonkun vaimon kanssa..."

Ajatus monesta, yhden illan aikana tapahtuvasta seksuaalisesta kohtaamisesta voi kauhistuttaa, mutta järjestäjät uskovat juhlien olevan turvallisempia kuin yökerhot. Jälkimmäisissä voi altistua usein kutsumattomalle kähminnälle, mutta varta vasten järjestetyissä juhlissa ympäristö ei ole yhtä monitulkintainen. Kaikki tietävät, miksi ovat siellä.

Suostumusta seksiin pidetään kuitenkin juhlien tärkeysjärjestyksessä ylimpänä, ja siviilipukuiset henkivartijat kiertelevät vieraiden keskuudessa.

Gordon kertoo käyneensä monissa huippuluokan lontoolaisklubeissa ja uskoo omien juhliensa olevan ystävällismielisempiä, sillä niissä esimerkiksi jutustellaan enemmän ja esitetään vähemmän.

– Jos olet aikeissa harrastaa seksiä jonkun vaimon kanssa, sinun täytyy olla aika ystävällinen, Gordon perustelee ilmapiiriä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ei tabu enää?

Vaikka Heaven Circle on salainen nautinto useimmille jäsenilleen, vaikuttaa siltä, ettei moista harrastusta tarvitse enää häpeillä. Onhan nykyaika jo täynnä muun muassa Tinderin tyyppisiä sovelluksia, joiden kautta etsitään suorasukaisesti treffi- tai seksiseuraa.

– 70 tai 80 prosenttia jäsenistämme käyttää kasvokuviaan, sellaista ei olisi ennen tapahtunut. Ennen oli sellaisia takapuoli kumartuneessa asennossa -kuvia, nyt kuvissa ollaan itse. Heitä ei kiinnosta – jopa työpaikoillaan ihmiset sanovat "juu, kävin orgioissa" ja reaktio on vain "aijaa, hienoa". Se ei ole enää tabu, Gordon sanoo.

Yrityksen seuraava askel on Heaven Prive, joka mahdollistaa sen, että klubin jäsenet voivat järjestää omia juhliaan. Se saattaa tarkoittaa räjähdysmäistä kasvua orgioille lukuisissa kaupungeissa.

– Se kehittyy hyvin, hyvin lyhyessä ajassa. Uskon, että 20 vuoden kuluessa tämä on jo äärimmäisen normaalia, se on nyt aallonharjallaan ja olen onnekas, että pääsin sinne ensimmäisenä, Gordon hehkuttaa.

Video: Miten dildot valmistuvat tehtaalla?


Lähteet: Independent, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat