Mainos

Seksiorjakauppiaita kiinni Pohjois-Amerikassa

Kanadan ja Yhdysvaltain poliisi ovat murskanneet kansainvälisen prostituutiokoplan, joka myi velkaantuneita kaakkoisaasialaisia naisia seksiorjiksi.

Naiset joutuivat ansaitsemaan velanmaksurahoja työskentelemällä Pohjois-Amerikan ilotaloissa, hieromalaitoksissa ja seuralaispalveluissa.

Kanadan kuninkaallinen ratsupoliisi ja Yhdysvaltain maahanmuuttoviranomaiset pidättivät viikolla ilotaloratsioissa Torontossa ja San Joséssa kymmeniä köyhiä thaimaalaisia ja malesialaisia ilotyttöjä ja useita rikoskoplan johtajia. Samanlaisia ratsioita tehtiin kesällä Los Angelesin alueella.

Rikollisjärjestöt iskevät tavallisesti kehitysmaiden köyhiin, koulua käymättömiin ja nuoriin naisiin sekä nuoriin, joilla on ehkä ongelmia perheensä kanssa, sanoi tarkastaja Ben Soave Kanadan poliisista.

Thaimaassa, Malesiassa ja Singaporessa toimivat rikollisjärjestöt myyvät ja salakuljettavat 16-30-vuotiaita naisia orjuuteen Vancouverin kautta Pohjois-Amerikkaan, jossa rikollisjärjestöt ansaitsevat heillä valtavia summia.
(STT-Reuter)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.