Mainos

Seksin puute ei olekaan suurin syy miesten pettämiseen

Naiset saattavat kuvitella usein, että seksin ja läheisyyden puute ajaa miehet vieraan naisen syliin. Saattaa kuitenkin olla, että pettämisen syy piilee toisaalla.

The Truth About Cheating -kirjan kirjoittaneen M. Gary Neumanin mukaan suurin syy sille, miksi miehet pettävät, on henkisen yhteyden puute kumppanin kanssa, erityisesti aliarvostamisen tunne ja ajattelevaisten eleiden puuttuminen, kertoo FemaleNetwork.

Kun tähän soppaan astelee toinen nainen, joka saa miehen tuntemaan olonsa arvostetuksi, on helppo hairahtua.

– Hän saa olon tuntemaan erilaiselta. Saa heidät tuntemaan olonsa arvostetuiksi, ihailluiksi, Neuman selittää.

Neumanin mukaan miehet saattavat vaikuttaa vahvoilta ja pystyviltä, mutta sisältä he ovat yhtä epävarmoja kuin muutkin – ja etsivät jotakuta, joka saa heidän olonsa tuntumaan arvostetulta.

MindLabin perustajan David Lewisin mukaan miehet ovat yhtä tunteikkaita kuin naisetkin – stereotypioista huolimatta. Miehet eivät vain välttämättä osoita tunteitaan samalla tavalla yhteiskunnan odotusten vuoksi.

Pitkäänkin yhdessä olleiden pariskuntien olisikin hyvä muistaa, että vaikkei kumppani osoittaisi halujaan ja tunteitaan selvästi, ei häntä tule pitää itsestäänselvyytenä. Parin kannattaa yhdessä löytää tapoja, joilla kumppani pystyy ilmaisemaan itseään parhaiten.

***

1:53

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.