Seksikysely paljastaa: Pettäminen jää harvemmin yhteen kertaan

Lähes viidennes Studio55.fin seksikyselyyn vastanneista yli 55-vuotiaista miehistä sanoi jättäneensä kertomatta parisuhteen ulkopuolisista suhteista kumppanilleen. Pettäminen ei myöskään jäänyt useimmin yhteen kertaan.

Hieman yli puolet seksikyselyyn vastanneista yli 55-vuotiaista kertoi, ettei heidän parisuhteessaan ole ollut pettämistä. Kolmannes vastaajista sen sijaan ilmoitti parisuhteensa sisältäneen ulkopuolisia suhteita.

Miltei joka viides miesvastaajista kertoi pettäneensa, ja etteivät heidän kumppaninsa ole tietoisia pettämisestä. Naisista näin vastasi vain neljä prosenttia. Useimmin ulkopuoliset suhteet salattiin parisuhteissa, joissa oltiin oltu yli 31 vuotta.

Kahdeksan prosenttia kertoi, että parisuhteen kummallakin osapuolella oli ollut suhteen ulkopuolisia suhteita. 

Pettäminen ei jäänyt yhteen kertaan

Niistä, joiden suhteissa pettämistä tapahtui, liki 80 prosenttia kertoi sitä tapahtuneen vähintään muutamia kertoja. Vain 14 prosentin mukaan pettämistä oli tapahtunut vain kerran. Viisi prosenttia sanoi itsellä tai kumppanilla olevan koko ajan toinenkin kumppani.

Studio55.fi-sivustolla 10.4.-26.4.2015 välisenä aikana toteutettuun seksikyselyyn vastasi hieman yli 900 vastaajaa. Vastaajista 58 prosenttia oli naisia ja 42 prosenttia miehiä. 39 prosenttia heistä oli alle 55-vuotiaita, 38 prosenttia 55-64-vuotiaita, 20 prosenttia 65-74-vuotiaita ja 2 prosenttia yli 75-vuotiaita. 

Lue myös:

    Uusimmat