Seksikolumni: Vanhemmalla naisella riittää vientiä – tästä syystä puumanaiselle on aina seksiseuraa tyrkyllä

Mikä saa vanhemman naisen lankeamaan nuoren miehen pauloihin? Tai päinvastoin?

Luulen syntyneeni oikeaan aikaan. Tai sitten vain kuvittelen, että nyt eletään siitä outoa aikaa, että kerrankin vanhemmat naiset ovat kerrassaan muotia.

Eli minähän, jos kuka, tässä viidenkympin kieppeillä olen täysverinen puuma. En tiedä, katsonko asioita väärästä perspektiivistä, mutta mielestäni vähän päälle kolmekymppinen ei vielä ole puuma. Jos 32-vuotias tapailee 17-vuotiasta, se on kehdonryöstö, ei puumailua.

Viimeiset kymmenisen vuotta olen huomannut saavani paljon herkemmin seuraa nuoremmista kuin ikäisistäni miehistä. Siis nimenomaan seksiseuraa, tai ainakin sitä vonkaavia nuorukaisia liimaantuu seuraan. Sekä netissä että tosielämässä.

"Mä olen aina haaveillut vanhemmasta naisesta"

Tässä on sitten kaksi puolta. On erittäin imartelevaa, että ylipäätään kuka tahansa mukava mies flirttailee ja tekee itseään tykö. Mutta, ja se iso mutta: useimmat heistä haluavat kokeilla vanhempaa naista, ketä vain. Eivät minua. Olen muuttunut jo immuuniksi lauseelle: “Mä olen aina haaveillut vanhemmasta naisesta.” Lauseen pitäisi kuulua “Mä olen aina haaveillut susta.”

Ymmärrän toki kokeneemman naisen lumon. Olen jo aikaa sitten päässyt yli siitä, että pitäisin itseäni ryppyisenä, roikkuvana ja vanhana heidän rinnallaan. Nuoret miehet haluavat kaltaisteni seksikkäiden aikuisten naisten seuraan, koska me emme stressaa siitä, olemmeko ryppyisiä, lihavia, ovatko rintamme liian pienet tai peppumme liian iso. Siinä vaiheessa, kun halu (ja kalu) on herännyt, ei noilla ole merkitystä, sillä kokonaisuus – itsevarma nainen, joka ei häpeile vartaloaan – takaa myös miehelle nautinnon.

En väitä, ettei nuori nainen anna miehelle nautintoa. Nuori nainen on hyvinkin lumoava, hengästyttävän kaunis ja haluttava ihan vain nuoruutensa, kimmoisan sileän ihonsa ansiosta. Mutta pikkulinnut ovat laulaneet, että usein heiltä uupuu kyky ja rohkeus heittäytyä nautinnon aalloille. Jos pohtii samalla, miltä näyttää, vetää vatsaa sisään ja epäilee omia kykyjään tuottaa nautintoa toiselle, ei todennäköisesti nauti itse. Ja miten voisi mieskään nauttia, jos nainen ei ole täysillä mukana?

Olen myös kuullut raadollisemman selityksen vanhempien naisten suosiolle. Meiltä saa. Siihen on ilmeisesti useampiakin syitä, valtaosa ihan kehitysbiologisia. Eli kun alamme lähestyä hedelmällisyytemme loppua, niin luonto pistää veren kiertämään suonissa niin, että vielä ne viimeisetkin sukusolumme pääsisivät jatkamaan eloaan ja oloaan tällä pallolla.

Ja eräs irvileukainen kaverini kerran totesi, että me tajuamme kohta kuolevamme, niin parempi antaa mennä vaan!

Tosiseikkana itseni kohdalla voin ainakin sanoa sen, ettei tässä iässä tarvitse enää leikkiä vaikeasti tavoiteltavaa, ja koska on saanut niin monta upeaa kokemusta seksistä, haluaa niitä vielä mieluusti lisää. Ja siksi niin sanotusti antaa. Minä kylläkin koen saavani siinä samalla, mikä tekeekin siitä niin kovin kivaa. Ja kyllähän sitä on kieltämättä matkan varrella oppinut kikan jos toisenkin, joilla nautintoa voidaan pitkittää, tai tehdä siitä vieläkin parempaa...

Onhan nykyään jonkinlainen buumi omalle puumalle jokaiselle itseään panomiehenä pitävälle nuorelle miehelle. Tosin kannattaa muistaa, että jos metsästää puumaa vain saadakseen palkinnon kaveriporukan henkiselle metsästysseinälle, saattaa vetää vesiperän. Kokeneet naiset nimittäin haistavat kyllä tämän ihmistyypin, ja ainakaan minä en lähde leikkiin mukaan, ellei mukana ole muutakin kuin vain yksi kokemuspiste lisää nuoren miehen kuviteltuun pano-cv:hen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja