Seksikolumni: Tässä asennossa on täysin mahdoton harrastaa seksiä

Tosielämässä moni asia poikkeaa siitä, kuinka ne esitetään elokuvissa. Räikeä esimerkki tästä on seksiasento, joka on tuttu näky valkokankaalta, mutta kotioloissa harva kokeilee kyseistä asentoa toista kertaa.

MTV Lifestyle uutisoi vastikään Women's Health -sivuston selvityksestä, jonka puitteissa otettiin selvää, mistä seksiasennoista miehet eivät pidä. Selvisi, että erityisesti seisten ja lusikka-asennossa suoritetut aktit eivät kuulu miesten suosikkiasentoihin – eikä ihme.

Oletko huomannut, että elokuvissa toisiaan hyvän tovin merkitsevästi tuijottaneet naiset ja miehet päätyvät säännönmukaisesti lopulta seinälle – nimittäin harrastamaan seksiä. Elokuvissa on hyvin tavanomainen näky, että satunnaisia seksikumppaneita näyttelevä kaksikko liimaantuu ensin toisiinsa vaatteet päällä, nainen hyppää miehen syliin ja mies kannattelee naista ainakin toisella kädellään reisistä ja pakaroista.

Vähitellen vaatteet vähenevät ja kuin ihmeen kaupalla kumpikin onnistuu riisumaan vaatteensa kokonaan siten, että mies seisoo ja nainen on kietonut jalkansa ja kätensä miehen ympärillä. Tässä vaiheessa näyttelijöiden iho alkaa kiiltää "houkuttelevasti" hiestä . (Sivuhuomautuksena, että tämäkin on tietysti hyvin kaukana todellisuudesta, koska hiki on tosielämässä harvemmin seksikästä.)

Ja sitten päästään asiaan: Kaksikko alkaa harrastaa seksiä samassa asennossa. Tässä vaiheessa pariskunnan välillä vallitseva kiima on käsinkosketeltavaa ja yhdyntään edennyt tilanne on usein kaunista katsottavaa. En yhtään ihmettele, miksi joku innostuu kokeilemaan vastaavaa kumppaninsa kanssa, elokuvista inspiroituneena. Varoituksen sana niille, jotka eivät ole vielä tätä asentoa kokeilleet: ei kannata.

Todellisuudessa seksin harrastaminen miehen seistessä on äärimmäisen hankalaa. Naisen näkökulmasta kaiken keskittymiskyvyn vie sen ajatteleminen, ettei vain erehdy putoamaan miehen otteesta. Miehellä taas on vuorostaan täysi työ naisen kannattelemissa. Tosielämässä seksin harrastaminen seisoma-asennossa on kaikkea muuta kuin elokuvan kiimainen kohtaus: Se on nimittäin todella haasteellista, enkä suosittelisi sitä kenellekään.

Ikävintä tässä sateenkaaren värein maalaillussa kuvassa täydellisestä seksiasennosta on se, että usein koko homma tyssää jo siinä vaiheessa, kun kumppanin sylissä roikkuessa yrittää riisua vaatteitaan. Se on nimittäin mahdotonta ja kliimaksiin ei vaikuta ainakaan positiivisesti se, että kumppania pitää pyytää päästämään hetkeksi otteensa, jotta saa pikkuhousunsa riisuttua jalasta. Siitä on elokuvien kiimainen kliimaksi kaukana. 

Sula mahdottomuus on myös se, että mies yrittää ottaa naisensa takaapäin kummankin seistessä. Mahdolliset pituuserot tekevät hommasta täyttä kompurointia, penis ei todellakaan pysy siellä, missä pitäisi, sekuntia kauempaa eikä naisen takapuoli yksinkertaisesti työnny niin pitkälle kuin olisi tarvis. Unohtakaa siis tämäkin, ja keskittykää suosiolla toimiviin asentoihin!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja