Seksiasennot, joita miehet vihaavat – sekä yksi, jota he rakastavat yli kaiken

Mistä asennoista miehet eivät niin piittaa?

Mitä seksiin tulee, yleinen uskomus tuntuu joskus olevan, että miehille kelpaa mikä tahansa asento. Women's Health  -sivusto otti asiasta selvää, ja huomasi, että on olemassa asentoja, joista miehet kuitenkin pitävät ainakin vähemmän kuin toisista. 

Sivusto käytti hyödykseen Men's Health -sivuston miespuolisia Facebook-seuraajia, joita pyydettiin listaamaan asennot, joista he eivät niin pitäneet. Lisäksi heiltä pyydettiin perusteluja.

Ei seksiä seisten

Kyselystä paljastui, että yleinen uskomus miesten kaikkiruokaisuudesta pitää jossain määrin paikkansa. Selvisi nimittäin, että 724 vastaajan joukosta jopa 37 prosenttia sanoi, ettei ole koskaan kokeillut seksiasentoa, josta ei olisi pitänyt. 

Suurin osa miehistä kuitenkin paljasti, että oli kokeillut joskus kamaliakin asentoja. Erityisesti seisten ja lusikka-asennossa suoritetut aktit saivat miehiltä jyrkän tuomion.

Miksi seisten harrastettu seksi ei sitten miehiä juuri kiinnosta? Näin miehet kertoivat:

"Ehkä molemmat olemme liian lyhyitä? En löytänyt oikein oikeaa kulmaa. Kumppanini ei saanut työnnettyä takapuoltaan tarpeeksi kauas."

"Pituuseromme tekee onnistumisesta vaikeaa."

"Tämä (asento) oli vaikea saada toimimaan, ja päädyin olemaan varpaillani."

Entäpä lusikka-asennossa lempiminen, miksi se ei ole miehistä hyvä ajatus?

"Se satutti penistäni, koska se vääntyi."

"Se vain tuntuu kiusalliselta, kuin ei voisi oikeastaan liikkua ja nauttia seksistä."

Yleisin syy, jonka miehet kyselyssä antoivat sille, miksi eivät pitäneet jostain tietystä asennosta: Se tuntui liian epämukavalta toteuttaa onnistuneesti.

Myös lehmityttö väärinpäin eli asento, jossa nainen ratsastaa miehen päällä selkä tämän kasvoja päin, sekä yllättäen myös 69 olivat asentoja, jotka miehet mieluusti jättäisivät väliin.

Miehet paljastivat kuitenkin myös ylivoimaisen suosikkinsa asentojen joukosta. 38 prosenttia miehistä kertoi nimittäin rakastavansa yli kaiken takaapäin-asentoa.

Lähetyssaarnaaja sai miehiltä myös positiivista palautetta, mutta ei kuitenkaan lähimainkaan yhtä paljon ääniä kuin ykkössuosikki.

***

2:27

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja