Seksikolumni: Seksille ei kannata antaa toista mahdollisuutta – se on kerrasta poikki

Haluan esitellä teille Hyvät Tyypit: Hyvät Tyypit ovat niitä, joiden kanssa juttu luistaa, naurulle ei näy loppua tai seksi on sitä kaikkien aikojen huikeinta hekumaa. Toista kertaa seksiä ei kannata harrastaa muuta kuin niiden kanssa, jotka on todettu Hyviksi Tyypeiksi.

Haluan tehdä heti alkuun tärkeän rajanvedon siinä, että toisten kanssa seksi toki sujuu, vaikkei suhteesta ikinä pitkää avioliittoa syntyisi. Tässä tapauksessa kyseessä on kuitenkin Hyvä Tyyppi.

Vastaavasti toisten kanssa voisi vaikka ensinäkemältä perustaa perheen ja astella avioliiton rauhaisaksi luultuun satamaan, vaikka seksuaalinen kemia loistaisi täysin poissaolollaan, eikä tämän tyypin kalsareista paljastuva aarre kiinnostaisi pätkän vertaa. Kyseessä on kuitenkin Hyvä Tyyppi. Tällaiseen Hyvään Tyyppiin ei kuitenkaan kannata tuhlata aikaa, mikäli et halua vetää seksuaalisuuttasi vessanpöntöstä alas.

Se Oikea on Hyvä Tyyppi kahdella tavalla

Näistä syistä johtuen Hyvä Tyyppi täysin eri asia kuin Se Oikea. Sen Oikean pitäisi olla Hyvä Tyyppi sekä arkisen kemian että seksuaalisen kemian suhteen. En suosittelisi kenellekään avioliittoa tyypin kanssa, joka ei ole näiltä kummaltakin kantilta arvioituna Hyvä Tyyppi.

Mitä seksin harrastamiseen tulee, suosittelen visusti pidättäytymään tulevista seksikerroista, mikäli kumppani ei kokeilukerralla ole osoittautunut seksuaalisella tasolla Hyväksi Tyypiksi. Se on kerrasta poikki, mikäli sinulta löytyy yhtään itsekunnioitusta.

MTV Lifestylessä vinkattiin vastikään, kuinka seksuaalisen kemian voi saada makuuhuoneen puolella toimimaan, vaikka se olisi ensin kadoksissa. Itse uskon, että tällainen tilanne vaatisi niin paljon työtä, että suosittelen suoraan jättämään yrittämättä, mikäli asialle ei ole aikaa uhrata koko loppuelämää. Kaikki tämä aika kannattaisi sen sijaan käyttää joko vain seksuaalisella tasolla Hyviin Tyyppeihin tai Siihen Oikeaan.

Oli sitten kyse seksuaalisesta kemiasta tai kemiasta ylipäätään, olen sitä mieltä, että sitä joko on, tai sitten sitä ei ole. Sitä on myös äärimmäisen vaikea lähteä taikomaan täysin tyhjästä. Samaan tapaan kuin jokaisen sinkun pitäisi oivaltaa ihan käytännön tasolla, että ei Sitä Oikeaa etsimällä löydä, olisi tärkeää hyväksyä myös se, että sen Hyvän Tyypin todella löytää etsimällä – ja etenkin kokeilemalla.

Lue myös:

    Uusimmat