Mainos

Seksikolumni: Pettäjälle voi antaa anteeksi – mutta yksi seikka paljastaa, että suhde on ohi

Jos kumppanin ulkonäkö ei viehätä, on syytä miettiä, onko suhteella enää tulevaisuutta.

Tutustuimme ystäväni kanssa tuntemattomaan mieheen vieraassa kaupungissa vieraillessamme. Vaimonsakin maininnut mies vaikutti poikkeuksellisen harmittomalta ja siksi sopivalta turistioppaalta meille. Totuus paljastui kuitenkin muutaman tuopin jälkeen.

Mies avautui nimittäin salaisuudestaan. Hänellä oli ollut jo jonkin aikaa salasuhde työtoverinsa kanssa. Eikä siinä mitään, tämä ei aiheuttanut mitään suuria tunnekuohuja meissä, vaikka miehen ulkokuori olikin pahasti pettänyt meidät.

Eniten järkytystä aiheutti se, että mies näytti meille kuvaa sekä vaimostaan että tästä myöskin perheellisestä salarakkaastaan. Jälkimmäistä hän kehui vuolaasti... Vaimonsa ulkonäön puolestaan haukkui lyttyyn. Olin vahvasti eri mieltä hänen kanssaan – vaimo suorastaan hehkui Facebookin profiilikuvassaan – mutta olin myös poikkeuksellisen pahoillani vaimon puolesta. Pettäminen sinällään on toki jo kurjaa, mutta oli suorastaan surullista, että mies kulki ympäri kaupunkia kailottaen, että hänelläpäs onkin erityisen ruma vaimo, mutta onneksi sitäkin hehkeämpi rakastajatar.

Kaikkihan tietävät sen tunteen, kun tapaa jonkun uuden tyypin, joka ei vaikuta lainkaan omaan makuun sopivalta, eikö vain? Ja sitten kun siihen ihmiseen tutustuu, huomaa viehättyvänsä tästä aivan uudella tavalla. Sitä kutsutaan ihastumiseksi ja rakastumiseksi. Se ihana tyyppi ei ehkä ole muiden mielestä maailman kaunein tai komein, mutta juuri itselle kuitenkin se täydellisin ikinä. Jos tätä tunnetta ei ole, jos ihan oikeasti ajattelee kumppanistaan niin, että tämä on jotenkin ruma, niin ei kai se silloin mitään rakkautta ole?

Jos pettää vain pettämisen ilosta, mutta tuntee vetoa myös kumppaniinsa, on mielestäni parisuhteen selviytymisellä ihan 50/50-mahdollisuudet. Jos pettää, koska oma kumppani etoo, mahdollisuudet ovat taatusti nollissa. Miten ikinä sellainen parisuhde voisi selviytyä?

Ja jos ihan oikeasti tuntee tarvetta puolustella kumppanivalintaansa muille, olisi syytä katsoa peiliin, pakata se mukaan ja etsiä ihan uusi parisuhde jostain muualta. Ja päästää se ”ruma” kumppani takaisin markkinoille, josta hänet voi löytää sellainen ihminen, jolle hän on kaunein näky koskaan.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.