Miksi petetyt naiset suuttuvat toiselle naiselle, eivätkä miehelleen? Naiset vastaavat

1:18

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Video: Jos pettää kerran, tekeekö sen uudelleen?

"Miksi naiset suuttuvat pettävän puolison niin sanotulle 'sinkulle' osapuolelle, eivätkä omalle kultapuppelilleen?" kysyy nimimerkki Horodeemus.

Näin naiset vastasivat

"He luulevat voivansa omistaa puolisonsa kuin sohvan eivätkä pidä siitä, että joku tulee reviiriltä varastamaan sisäsiistiä olentoa."
​​​​​​​– 55, avioliitto

"Kumppanistaan on yleensä luonut kuukausien, vuosien tai jopa vuosikymmenten aikana mielikuvia, joihin on juuttunut: hän on ihana, hellä, hän on ärsyttävä, hän on just tuollainen tai tällainen. Kun mielikuva sitten särkyy, kauhu on melkoinen. Tässä tilanteessa on helpompi syyttää tuntematonta uhkaa kuin muokata mielikuviaan siitä, että oma pupurakas ei ehkä olekaan se ihanin ja luotettavin. Ihmisaivot ovat melkoinen putki, ne eivät mielellään muuta tekemiään päätelmiä."
– 32, parisuhteessa

"Usein on kuullut, että pettäjäpariskunnan sinkku osapuoli olisi varattua miestä janoava seireeni, joka vaanii tätä ja iskee hetkellä, kun sitä vähiten osaa odottaa. Vastaavalla ajattelulla varustettu petetty haluaa todennäköisesti lieventää tällä pettämisen aiheuttamaa tuskaa: jos puoliso on joutunut vaarallisen viettelijän saaliiksi, on jollain tavalla helpompaa järkeillä se, miksi pettämiseen on päädytty. Sen sijaan, että katse käännettäisiin jo alun perin omaan suhteeseen ja sen mahdollisiin ongelmiin."
– 24, sinkku

"Sitä minäkin olen pohtinut. Eihän se sinkkunainen ole tehnyt lupauksia kenellekään. Ja tuskin on oikeasti koskaan niin, että mies olisi pysynyt uskollisena, mutta juuri tämä sinkku kun vietteli, niin hän hairahti. Eiköhän se ole ollut tuloillaan muutenkin. Kuka haluaa miestä, joka eksyy vieraisiin heti, kun siihen on mahdollisuus? Miehen uskottomuuden osoittavia viettelijänaisiahan pitäisi kiittää eikä parjata!"
– 32, sinkku

"Hyvä kysymys. Itse suuttuisin kyllä ensisijaisesti miehelle. Onhan mahdollista, että hän on voinut väittää toiselle naiselle olevansa vapaa. Toisaalta oli se toinen nainen tietoinen pelehtivänsä varatun miehen kanssa tai ei, tätä naista kohtaan herää luultavasti kateutta. Mikä tuossa muijassa on niin hienoa, että mies päätyi moiseen ratkaisuun? Enkö minä kelpaa?"
– 27, sinkku

"Olen aina ihmetellyt aivan samaa. Itseäni ei tietääkseni ole petetty, mutta tilanteen tullessa mies saisi kuulla kunniansa ennen toista osapuolta. Oma valintansa se on ollut pettää, vaikka on varattu, ei kukaan ole pakottanut, vaikka kuinka toinen nainen olisi iskemässä."
– 29, parisuhteessa

"Asian kokeneena: suutuin kyllä kummallekin. Mutta ehkä se viha kohdistuu useammalla siihen naiseen, kun sitä omaa kumppania kuitenkin rakastaa ja haluaa selitellä sitä jotenkin itselleen. Syyllisiä ovat kumpikin. Ja petturi on parasta laittaa vaihtoon ASAP. Vaihtamalla todellakin paranee."
– 39, seurustelee

"Koska henkilöä, ketä ei rakasta ja kenestä ei ehkä edes tiedä mitään, on helpompi syyttää. Yleensä kun ei tiedä toisesta mitään, on sen toimintaa helppo tulkita omalla tavalla."
– 21, sinkku

Alla näet ensi viikon kysymyksen – nainen, miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

"Onko pornossa mielestäsi mikään totta? Siis voisiko mitään siitä tapahtua tosielämässä?" kysyy nimimerkki epävarma.

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!


Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja