Mainos

Seksikolumni: Mies, naisesi haluaa harrastaa seksiä – muttei sinun kanssasi!

Kun parisuhde solmitaan, vaietaan usein täysin siitä, että elämässä tulee vielä vastaan ihmisiä, joiden kanssa tekisi mieli harrastaa seksiä. Fakta on kuitenkin se, että varatut ja uskolliset naisetkin haaveilevat joskus seksistä aivan jonkun muun kuin oman kumppaninsa kanssa.

Jokainen kohtaa elämässään silloin tällöin sekä ulkoisilta että sisäisiltä avuiltaan sen kaltaisia ihmisiä, joiden kanssa ihmissuhde saattaisi johtaa seksiin, mikäli toinen – tai kumpikin – ei olisi varattu. Itse olen täysin sinut tämän asian kanssa – ja sallin tällaiset ajatukset myös kumppanilleni. Tämä ei nimittäin kuitenkaan tarkoita sitä, että oma kumppani ei enää riittäisi tai seksielämä ei miellyttäisi.

Vähitellen parisuhteen edetessä kumppanin oppii tuntemaan niin hyvin, että toista ei tarvitse enää juuri tulkita. Viimeistään tässä vaiheessa seksikin muuttuu kokemukseni mukaan sellaiseksi, että toiselta ei tarvitse enää juurikaan kysellä, mikä tuntuu hyvältä – tai mikä ei miellytä. Tässä vaiheessa kuvaan saattaa astua haaveilu seksin saralla – ja näissä haaveissa pääosaa ei todellakaan näyttele oma kumppani.

Itse olen niinkin onnellisessa tilanteessa että parisuhteessani on minä mukaan luettuna kaksi itsevarmaa kumppania, jotka pystyvät olemaan toisilleen harvinaisen rehellisiä. Parisuhteessani se ei ole salaisuus, että joskus vastakkaisen sukupuolen edustaja – törmäsi häneen sitten valkokankaalla tai kävelyllä, saa aikaan ajatuksia, joista harvoin puhutaan ääneen.

En ymmärrä lainkaan sitä, ettei ihmisiä saisi katsella parisuhteessa ollessaan sillä silmällä. Uskon, että tällaisten ajatusten tukahduttaminen saattaa johtaa pahimmillaan jopa eroon, sillä kukaan ei oikeasti voi vaan sulkea päästään ajatuksia – etenkään kiihottavia sellaisia. Varjele parisuhdettasi ja anna kumppanisi viattomille seksihaaveille tilaa, sillä tarkoitus ei todellakaan ole, että ne toteutetaan.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.