Mainos

Seksikolumni: Mies, eikö naisesi "jaksa haluta"? Todennäköisesti syypää olet sinä

Tutkimus paljasti hiljattain, että suomalaiset harrastavat seksiä entistä vähemmän, vaikka toiveet olisivat korkeammalla. Yhtälö mättää pahasti.

Tutkimuksen mukaan suomalaiset eivät harrasta parisuhteissaan niin paljon seksiä kuin haluaisivat. Tutkimusprofessori Osmo Kontulan mukaan erityisesti naisten ongelmana on se, etteivät he "jaksa haluta". Professori huomauttaa kuitenkin, että "kun rakastelu aloitetaan, huomaakin, että se tuntuu hyvältä, ja halu alkaa kasvaa". Tätähän minäkin olen sanonut jo aikojen saatosta asti! Maailman köyhin syy kieltäytyä seksistä on niin miesten kuin naistenkin kohdalla se, ettei nyt huvita. Satavarmasti huvittaa, kun vain annat kumppanillesi mahdollisuuden herättää himosi. On julmaa kieltää toiselta seksi vain siksi, ettei "nyt just ehkä tunnu siltä". Pistetään tuntumaan!

Toki kaiken kiireen ja arjen keskellä kannattanee muistaa sekin, että kumppania ei välttämättä saa telkkarin edestä pois tarjoamalla sitä samaa vanhaa viiden minuutin rutiinipanoa. Pitää tarjota uutta ja tuoretta, kumppanin pitää tietää, että television äärestä todella kannattaa nousta. Että tyydytys on taattu! Jos naisesi tietää, että ähkit hänen päällään kolme minuuttia ja kierähdät sitten selällesi, onko se ihmekään, jos hän ei "jaksa haluta"? Tai jos viettely-yrityksesi on: "Lohkeisko tänään?", et voi olettaa, että nainen edes rekisteröi sitä. Tässä kohti on hyvä laittaa vähän yritystä peliin! Koskee toki myös meitä naisia.

Kontula kertoi MTV Lifestylen haastattelussa, että "parisuhteissa, joissa rakastellaan aktiivisemmin tai joissa on enemmän yhdyntöjä, ollaan myös onnellisempia ja tyytyväisempiä". Olen samaa mieltä. Jos parisuhteessa ei ole seksiä, ei siinä ole juuri muutakaan.

Eräässä pitkässä suhteessani rakasteluaktiivisuus ei ollut kovin korkea – eikä taatusti siksi, etteikö itseäni olisi haluttanut. Toisen osapuolen syynä oli nimenomaan tuo edellämainittu "ei huvita". Sen verran taitojani tunnen, että tiedän kyllä, että olisin saanut huvittamaan, mutta tuota mahdollisuutta minulle ei annettu. Varoittelin harva se päivä, että suhde päättyy ilman seksiä. Ja niinhän siinä kävikin – onhan seksi parisuhteen liima, se pitää palaset kasassa. On todella surullista, jos muuten toimiva suhde kuivuu kasaan silkasta yrittämisen puutteesta. Laiskuudesta. Kiireestä. Koskaan ei ole niin kiire, etteikö voisi osoittaa hellyyttä kumppanille, eihän?

Toisaalta kannattaa muistaa sekin, että jos palaset eivät osu alun alkaenkaan kohdilleen, ei se liimakaan auta. Toisessa, lyhyeksi jääneessä suhteessa seksiä nimittäin oli, mutta kun toinen osapuoli on väärä, ei mikään määrä "liimaa" auta.

Vääränkokoisia palasia ei saa yhteen kiinnitettyä vaikka tanssisi vaakamamboa kuinka. 

Jos olet parisuhteessa, jossa kaikki palaset loksahtelevat kohdilleen ja seksin määrä vastaa haluja, nyt on aika taputtaa itseään olalle. Hyvä teidän tiimi!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.