Seksikkäät nahkamekot ovat nousseet tähtien suosioon – katso kuvat!

Tänä talvena erilaiset nahkaiset mekot ja asusteet ovat nousseet suursuosioon ympäri maailmaa. AVA kokosi yhteen upeimmat asukokonaisuudet, joiden kiintopisteenä on nähty trendikästä nahkaa.

Nahkainen iltapuku, nahkainen mekko ja nahkaiset yksityiskohdat – maailmantähdet ovat tänä talvena oppineet hyödyntämään kestävän ja näyttävän nahan monipuolisuutta. Katso kuvat punaisten mattojen näyttävimmistä kaunottarista, jotka viihtyvät rohkeassa ja seksikkäässä nahassa!

Samaan aikaan kun näyttelijä Laura Birn näyttäytyi Linnan juhlissa sädehtivän kauniinaOuti Pyyn suunnittelemassa nahkaisessa iltapuvussa, ovat myös tähdet maailmalla näyttäytyneet harvakseltaan nahkaisissa mekoissa. Tällä hetkellä onkin erityisen muodikasta sonnustautua nahkaan – muutenkin kuin nahkatakin muodossa.

Upeat nahkaiset mekot kääntävät katseet

Nahkainen mekko on varma katseenvangitsija arvokkaissa juhlissa. On hyvä pitää mielessä, että oikein asustein täydennetty asukokonaisuus voi nahkaan yhdistettynä olla sensuelli ja arvokas kaikessa seksikkyydessään.

Nahkahame kruunaa naisellisen asukokonaisuuden

Erityisesti naisellisiin asukokonaisuuksiin yhdistettynä nahka on materiaalina mahtava tuomaan lopputulokseen kaivattua särmää. Tasapainoinen asukokonaisuus onkin mahdollista luoda yksinkertaisia tekijöitä – ja nahkaa – yhdistelemällä.

Nahkaiset yksityiskohdat tuovat asuun ulottuvuutta

Tänä talvena on nähty ennätyksellisen paljon asukokonaisuuksia, joita nahkaiset yksityiskohdat ovat piristäneet. Nahka onkin oiva apuväline tuomaan mielenkiintoisia yksityiskohtia muuten klassisiin asukokonaisuuksiin.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja