Sekavasti käyttäytynyt mies tunkeutui väkisin kerrostaloasuntoon ja löi asukasta – poliisi joutui käyttämään sähkölamautinta riehujan taltuttamiseksi

Sekavasti käyttäytynyt mies tunkeutui väkisin vantaalaiseen kerrostaloasuntoon sunnuntaina, tiedottaa poliisi.

Poliisin sai hälytyksen Vantaalle noin yhden aikaan sunnuntaina. Vastassa oli sekavasti käyttäytynyt mies, joka oli vain hetkeä ennen tunkeutunut kerrostaloasuntoon.

Huoneistossa asuva nainen kertoi poliisille, että tunkeutuja oli soittanut ovikelloa, jolloin asukas oli mennyt avaaman oven. Oven auettua mies oli tönäissyt naisen syrjään ja tunkenut itsensä sisälle asuntoon.

Siellä hän oli lyönyt huoneistossa asuvaa miestä, joka oli tyttärensä avulla saanut miehen tönittyä ulos asunnosta rappukäytävään. Asukkaat kertoivat, että eivät tunne sisään tunkeutunutta miestä entuudestaan.

Mies riehui käsiraudoista ja sähkölamauttimesta huolimatta

Poliisin päästyä paikalle mies riehui rappukäytävässä. Partio otti miehen kiinni ja lähti kuljettamaan autolle. Tässä vaiheessa mies vastusti poliisia riuhtomalla itseään irti kuljetusotteesta ja haraamalla vastaan. Mies jouduttiin laittamaan käsirautoihin.

Käsiraudat eivät kuitenkaan saanut miestä rauhoittumaan, vaan poliisi joutui käyttämään myös sähkölamautinta miehen taltuttamiseksi. Yhteistyökykyä tämäkään ei palauttanut ja mies jouduttiin kantamaan poliisiautoon.

Vuonna 1982 syntynyttä miestä epäillään törkeästä kotirauhan rikkomisesta, pahoinpitelystä ja virkamiehen vastustamisesta.

Lue myös:

    Uusimmat