Mainos

Kotihälytystehtävä sai väkivaltaisen käänteen Kokkolassa – poliisia vastassa oli aseistautunut mies

Pohjanmaan poliisi kertoo viime yönä saamastaan kotihälytystehtävästä Kokkolassa. Poliisia vastassa oli ollut aseistautunut mies.

Viime yönä kello 1.45 poliisi sai hälytyksen Kokkolan Kiviniityllä sijaitsevaan asuntoon. Virkavallan mennessä sisään asuntoon heitä vastassa oli ampuma-aseella ja teräaseella varustautunut asukas.

Poliisipartiot perääntyivät ja sulkivat oven, minkä jälkeen he hälyttivät paikalle lisää partioita sekä pelastuslaitoksen.

Mies käyttäytyi väkivaltaisesti

Asunnossa majailevaan mieheen ei saatu neuvotteluyhteyttä, mutta hänet saatiin noin tunnin päästä käskettyä ulos asunnosta. Poliisi kertoo ottaneensa miehen turvallisesti kiinni.

Kuitenkin matkalla poliisivankilaan yksi poliisi loukkaantui lievästi, kun kiinniotettu henkilö oli käyttäytynyt väkivaltaisesti.

Kiinniotetun asuntoa tarkastettaessa oli huomattu, että mies oli yrittänyt sytyttää lattialla olleen maton palamaan. Lisäksi selvisi, että miehen kädessä ollut ampuma-ase oli starttipistooli. 

1990-luvulla syntynyt mies on poliisin mukaan ennestään tuttu. Häntä epäillään muun muassa virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, tuhotyön yrityksestä ja vahingonteosta.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja