Astetta erikoisempi illanvietto: Baarissa rähissyt mies iskettiin rautoihin – naispuolinen ystävä yritti vapauttaa miehen puremalla järjestyksenvalvojaa

Jyväskylässä baari-ilta sai erikoisia käänteitä, kun väkivaltainen mies hämmensi niin järjestyksenvalvojia kuin poliisiakin. Rähisijän naispuolinen ystävä otti myös kovat keinot käyttöönsä.

Poliisi sai ilmoituksen puoli kahden aikaan aamuyöstä Jyväskylän Väinönkadulla sijaitsevassa ravintolassa olleesta tappelusta.

Ravintolassa iltaa viettänyt mies oli käyttäytynyt ravintolassa väkivaltaisesti. Järjestyksenvalvojat olivat poistaneet miehen paikalta, mutta operaatio ei ollut sujunut ilman painiottelua. Nujakan päätteeksi asiakas oli saatu rautoihin.

Naispuolinen ystävä iski hampaansa järjestyksenvalvojaan

Vaikka rähisijä saatiin rautoihin, peli ei ollut vielä pelattu. Miehen seurassa ollut nainen oli yrittänyt tulla vapauttamaan miestä. Nainen oli raapinut järjestyksenvalvojaa ja purrut tätä käteen.

Poliisin siirtäessä miestä poliisiautoon hän harasi virkavaltaa vastaan potkimalla.

Miestä epäillään järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta ja haitanteosta virkamiehelle. Naista epäillään pahoinpitelystä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Molemmat henkilöt otettiin kiinni poliisilaitokselle.

Lue myös:

    Uusimmat