Sanna Kiiski keskittyy terapiaopintoihin: On tärkeää, ettei kanna muiden huolia mukanaan

Juontajana ja toimittajana tunnettu Sanna Kiiski kävi läpi lapsensa syövän ja haluaa nyt auttaa muita.

Sanna Kiiski saapui Naisten Kymppi -tapahtuman kauneus- ja hemmotteluiltaan suoraan koulusta. Kiiski aloitti lyhytterapiaopinnot vuoden alussa.

– Teen edelleen myös media-alan töitä, mutta opinnot ovat tulleet siihen oheen. Olen tehnyt paljon vertaistukityötä erilaisissa järjestöissä ja halusin työkaluja siihen, miten suhtautua ihmisten ongelmiin ja vastoinkäymisiin oikein. Ettei kanna niitä mukanaan, Kiiski kertoo MTV.fille.

– On tärkeää, ettei mene niihin itse mukaan, että osaa ottaa etäisyyttä. Käyn jonkun verran myös puhumassa perheiden kriisiytymisestä, omaishoitajuuteen liittyvistä haasteista ja erityislapsen arjesta. Otan kevään aikana ensimmäisiä asiakkaita oppilastyöhön liittyen. Se on tosi mielenkiintoista.

Kiisken ja hänen aviomiehensä lapset ovat nyt kolme-, neljä- ja viisivuotiaita. Lapsista vanhin, Ben-poika, sairastui imusolmukesyöpään marraskuussa 2013. Poika todettiin terveeksi ennen joulua.

– Kotona on nyt kaikki hyvin. Lapset kasvavat. Juuri tajuttiin, että nuorin lapsikin on jo kolmevuotias. Vauva-aika on sumua melko pitkään, pojan sairastuminen vei keskittymistä paljon, mutta on mahtavaa huomata, että lapsista kehittyy mielettömiä tyyppejä! Heissä näkee oman itsensä.

– Meillä on mieheni kanssa yhteistä aikaa sitten, kun lapset menevät nukkumaan. Sitten kun on opiskelut ja työt, plus jos haluaa vielä harrastaa jotain, onhan se aikamoisen järjestelyn takana. Mutta kuten monet ovat sanoneet, pianhan lapset muuttavat jo pois kotoa, Kiiski toteaa naureskellen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja