Seiska: Ex-avovaimo teki Vain elämää -tähdestä rikosilmoituksen – muusikko kiistää pahoinpitelyn

Muusikko Waldon eli Marko Reijosen ex-avovaimo on Seiskan tietojen mukaan tehnyt muusikosta rikosilmoituksen.

Seiska uutisoi maanantaina 20. toukokuuta, että parhaillaan Vain elämää -ohjelman kuvauksissa olevan muusikon Waldon eli Marko Reijosen ex-avovaimo Susanna Selin on tehnyt Reijosesta rikosilmoituksen.

Seiska kertoo Selinin väittävän, että Reijonen pahoinpiteli hänet äitienpäivänä 12. toukokuuta. Tilanteeseen liittyi Selinin mukaan mustasukkaisuutta sekä Reijosen osalta alkoholi.

Reijonen kommentoi asiaa omalla Instagram-tilillään maanantaina 20. toukokuuta. Julkaisunsa alussa hän kertoo kiistävänsä ehdottomasti pahoinpidelleensä ex-naisystäväänsä.

– 12.5.2024 olen tehnyt aloitteen suhteemme päättämisestä, mutta hän ei asiaa halunnut hyväksyä. Välittömästi keskustelun alettua hän menetti malttinsa ja rupesi viskomaan tavaroita asunnossani. Lisäksi hän uhkasi muun muassa ilmoittaa julkisuuteen, että pahoinpitelen häntä, mikäli päätän suhteen, Reijonen kirjoittaa tekstissään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Reijonen kertoo tekstissään, että on oman oikeusturvansa vuoksi hankkinut tontilleen kaksi valvontakameraa. Lisäksi hän kertoo kutsuneensa paikalle lapsensa, koska "tapahtunut reaktio oli odotettavissa".

Reijosen kirjoittaman mukaan hänen poikansa oli koko tapahtuman ajan paikalla, "eikä ole tehnyt mitään havaintoa, joka tukisi väitettä pahoinpitelystä". 

– Poikani ei siis kuullut väkivaltaisuutta eikä nähnyt tällaista tapahtuneen itse tilanteessa eikä hänen poislähtiessään. Myöskään valvontakameratallenteet eivät tue tätä, Reijonen kirjoittaa.

Reijosen kirjoittaman mukaan hänen ja hänen ex-naisystävänsä suhteessa on ollut aiemminkin riitoja. 

– Mm. aikaisempi tapahtuma tammikuussa 2023, jolloin minä sekä toinen tyttäristäni olemme joutuneet soittamaan hätäkeskukseen, koska ex-naisystäväni ei poistunut asunnostani useista kehoituksista huolimatta.

Reijonen väittää tekstissään, että ex-naisystävä on tehnyt hänestä aiemminkin perusteettomia ilmoituksia viranomaisille.

– Muun muassa elokuussa 2023 ex-naisystäväni on tehnyt minusta perusteettoman ilmotuksen ajamisesta alkoholin vaikutuksen alaisena. Poliisin puhallutus tuotti tuloksen nolla, Reijonen kirjoittaa.

– Entisen naisystäväni perusteettomat väitteet minusta ovat vakavia, syvästi minua loukkaavia ja vahingoittavia. Tulen saattamaan asian viranomaisten tutkittavaksi sen selvittämiseksi, täyttävätkö hänen toimensa rikoksen tunnusmerkistön, hän päättää tekstinsä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat