Seinän sisältä löytyi 50 vuotta vanha lompakko – sisällä valokuva, sekki ja kondomi: "Hän vaikuttaa olleen omanlaisensa persoona"

1:34
Mies löysi osteriannoksestaan helmen

Gary Coon ja Jason Hunter löysivät talon seinän sisältä lompakon, joka vaikuttaa kuuluneen 1940-luvulla syntyneelle kalastajalle. 

Gary Coon ja Jason Hunter tekivät remontoidessaan löydön. Kaksikko oli poistamassa seinää hurrikaanin vahingoittamasta talosta Yhdysvalloissa, kun seinän sisältä löytyi musta lompakko, kertoo Nwfdailynews.com.

Seinän sisällä jopa 1960-luvulta asti

Sisuksen perusteella lompakko oli ollut seinän sisällä 1960-luvun lopulta tai 1970-luvun alusta lähtien. Lompakosta löytyi nimi William Elvin Watts, joka on saattanut olla kalastaja ja syntyä 1940-luvulla. Mies saattaisi siis olla edelleen elossa.

Lompakossa oli lista hätäkontakteista sekä kuitti yli 200 kilon kalatoimituksesta. Lompakossa oli myös kondomi, jäänteet sekistä, kalastajajärjestön jäsenkortti ja mustavalkokuva nuoresta naisesta. Kuvan takana luki päivämäärä 13. heinäkuuta 1969.

Wattsilla oli myös ollut käytössään postilokero.

– Hän vaikuttaa olleen omanlaisensa persoona, Jason kuvailee.

Tämä 150 vuotta vanha antiikkimekko löytyi somen avulla. Artikkeli jatkuu videon alla.


Haluaisivat löytää lompakon omistajan

Gary yritti alun perin ottaa yhteyttä televisioon löydön vuoksi, mutta kanavat eivät kiinnostuneet tarinasta. Paikallislehti sen sijaan painoi jutun ja pyytääkin lähettämään mahdolliset tiedot Wattsista toimitukseen. 

– Haluaisin kovasti tietää, onko hän vielä elossa tai onko hänellä perhettä. Olisi hieno tapa jatkaa tarinaa, jos voisimme saattaa lompakon hänen perheelleen tai Wattsille itselleen, Gary sanoo.

Osa jutun kommentoijista kuitenkin kertoo löytäneensä samannimisen miehen kuolinilmoituksen Googlen avulla.


Kommentoijien mukaan Watts saattaa jo olla kuollut. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja