Mainos

Seinäjoella kiireinen päivä: Ryöstöyrityksen uhri puolusti itseään puukolla

Epäillyn ryöstöyrityksen naisuhri sai käsiinsä puukon, jolla hän puolusti itseään Seinäjoella tänään. Molemmat osapuolet saivat vammoja.

Poliisi sai puolilta päivin hälytyksen parkkipaikalle, jossa ilmoituksen mukaan nainen oli puukottanut miestä. Partion tullessa nainen piti puukolla uhaten miestä maassa.

Poliisin mukaan asetelma muuttui alustavassa selvityksessä päinvastaiseksi. Naisen mukaan kommandopipoinen mies oli hyökännyt hänen kimpppunsa, kun hän oli astumassa autoonsa. Nainen puolustautui voimakkaasti ja sai autossa olleen puukon haltuunsa. Mies sai puukosta pistohaavan käteen ja palkeenkielen korvaan.

Naisen mukaan mies on hänelle tuntematon. Naisella oli poikkeuksellisesti käsilaukussaan huomattava summa rahaa, jonka olemassaolosta vain muutama tiesi.

Naisen nenä murtui kahakassa.

Etelä-Pohjanmaan poliisi epäilee 1979 syntynyttä miestä ryöstön yrityksestä. Vuonna 1988 syntynyttä naista epäillään pahoinpitelystä.

Seinäjoella poliisilla oli kiireinen päivä, sillä kesken tämän hälytyksen poliisia tarvittiin Alahärmään selvittämään oppilaitoksen tiloissa tapahtunutta oppilaan puukotusta.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.