Huhut tiivistyvät: Samsungilta tulossa seikkailunkestävä huippupuhelin

Samsungilla on ollut tapana julkaista jämeriä Active-versioita lippulaivapuhelimistaan. Galaxy S7:n Active-variantti on nyt noussut esiin useissa lähteissä ja vaikuttaa alati todennäköisemmältä.

Huomiomme kiinnittyi Galaxy S7 Activeen noin viikko sitten, kun Evan Blass raportoi AT&T-operaattorin testaamasta puhelimesta. Mallinumeron perusteella vaikutti nimittäin hyvin todennäköiseltä, että kyseessä oli nimenomaan S7 Active.

Nyt huhut ovat saaneet lisäpontta, kun Samsungin oma Level-sovellus vaikuttaa varmistaneen Galaxy S7 Activen olevan tulossa. Kyseinen mallinimi on nimittäin ilmaantunut sovelluksen tukemien laitteiden listaan tuoreen päivityksen jäljiltä, kertoo SamMobile.

Galaxy S7 -mallit ovat jo valmiiksi vedenpitäviä, eli ne ovat napanneet osan Active-mallien viehätyksestä itselleen. Todennäköisesti Galaxy S7 Active tulee kuitenkin erottumaan jykevämmillä iskunkestävillä kuorilla, joiden ansiosta se sopii perinteisiä lippulaivoja paremmin ankariinkin käyttötilanteisiin. Samalla akkukapasiteetti saattaa kasvaa. Tarkempia tietoja designista ja ominaisuuksista täytyy kuitenkin odottaa puhelimen viralliseen julkistukseen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja