Sebastian Vettelin lähtö yllätti Max Verstappenin: "Ferrari on selkeästi päättänyt valita toisenlaisen polun"

Jo ennen kauden 2020 alkua suuri osa F1:n tulevista kuljettajasiirroista ollaan lyöty onnistuneesti lukkoon. Red Bullin Max Verstappen yllättyi kuitenkin Ferrarin ja Sebastian Vettelin yhteistyön päättymisestä.

Nelinkertainen maailmanmestari Vettel ilmoitti viime kuussa jättävänsä Ferrarin kauden 2020 päätteeksi. McLarenin espanjalaiskuski Carlos Sainz, 25, tulee ottamaan Vettelin paikan italialaisauton ratissa 30-vuotiaan Daniel Ricciardon hyppätessä hänen tilalleen Renaultilta.

Verstappen odotti Vettelin pysyvän Ferrarilla vielä muutaman vuoden ajan, sillä nyt saksalaisikonin tulevaisuus on täysin hämärän peitossa.

– Ferrari on päättänyt valita toisenlaisen polun. Se on tietysti mahtava tilaisuus Carlosille, ja me tulemme katsomaan, mitä Vettel tekee kauden 2021 suhteen, Verstappen kertoi Sky Sportsille.

Vettelin vaihtoehdot kaudelle 2021 ovat hyvin rajatut. Mercedes ei Valtteri Bottaksen mukaan suunnittele nappaavansa 32-vuotiasta itselleen, eikä McLarenin tai Red Bullinkaan tallista löydy enää Vettelin kokoista aukkoa.

Jos keskikastissa kisaavat Renault, Haas ja Alfa Romeo jäävät Vettelin ainoiksi vaihtoehdoiksi, uskotaan hänen jäävän tämän kauden jälkeen eläkkeelle.

Lue myös:

    Uusimmat