Kimi Räikkösen uraliike tuskin onnistuu Sebastian Vetteliltä – "Minulla ei ole varaa maksaa hänelle"

Mikäli Sebastian Vettel ei halua tinkiä palkkaansa murto-osaan nykyisestä Ferrari-sopimuksensa summasta, hänelle tuskin on ottajia kärkitallien takaa. Ferrarin asiakkaisiin kuuluva Haas-talli ei ainakaan koe pystyvänsä tarjoamaan saksalaismestarille töitä.

Vettel ja Ferrari ilmoittivat kaksi viikkoa sitten, että osapuolten vuodesta 2015 jatkunut yhteistyö päättyy kauden 2020 jälkeen.

Nelinkertaisen mestarin mahdollisuus McLarenille meni kiinni Daniel Ricciardon siirryttyä Carlos Sainzin tyhjäksi jättämälle paikalle. Myös Red Bull sulki Vettelin paluumahdollisuuden pois laskuista, joten käytännössä jäljelle ovat jääneet enää Mercedes ja Renault.

Kimi Räikkönen teki kauden 2018 päätteeksi rohkean liikkeen hypättyään Ferrarilta Alfa Romeon kuljettajaksi. Myös Vettelillä olisi mahdollisuus tarttua Ferrarin asiakastiimien keskikastin pestiin, mutta ainakaan Haas-tallissa tätä ei pidetä kovinkaan todennäköisenä siirtona.

– Minulla ei ole varaa maksaa Sebastianille ja rehellisesti sanottuna uskon, että Sebastian, nelinkertainen maailmanmestari, haluaisi ajaa myös mitaleista, Haasin tallipäällikkö Günther Steiner heittää Sky Sportsille.

– Jos sinulla on ollut tuollainen ura, et halua riskeerata sitä Haasilla. Minulla on hyvä suhde hänen kanssaan, mutten ole tarjonnut hänelle paikkaa kaudelle 2021.

– Uskon, että joku ison lompakon omaava tekee niin, Steiner toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat