Hurjia väitteitä Ferrarin ja Sebastian Vettelin tilanteesta: tallipomo pelkää Red Bullin tv-lähetystä – ”Vettel haluaa paljastaa totuuden”

Saksalaislehti Express raportoi Ferrarin sisäisistä ongelmista, jotka koskevat F1-tallin ja Sebastian Vettelin suhdetta.

Neljä maailmanmestaruutta urallaan voittanut Vettel jättää Ferrarin tämän kauden päätteeksi, ja hänen tilalleen hyppää nykyinen McLaren-kuski Carlos Sainz.

Aiemmin sekä Ferrarin että Vettelin lausunnoista kävi selväksi, että osapuolten toiveet eivät kohdanneet, mutta joidenkin raporttien mukaan Ferrari olisi päättänyt Vettelistä luopumisesta jo talvella ja aloittanut neuvottelut Sainzin kanssa.

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto on väittänyt koronaviruksen muuttaneen kaiken, kun tallien pitää leikata budjettejaan tuntuvasti. Binotton mukaan heillä ei ollut uusien kulurajojen puitteissa varaa pitää kallispalkkaista Vetteliä. Vettel on itse kuitenkin sanonut, ettei hän näe, että päätöksessä olisi ollut kyse rahasta.

Saksalaislehti Express kirjoittaa nyt otsikossaan, että ”Vettel haluaa paljastaa totuuden Spielbergissä”. Express viittaa siihen, että Vetteliä on kysytty Red Bullin ServusTV:n Talk im Hangar7 -lähetykseen – lehden mukaan Binotto pelkää, että Vettel kertoisi tuolloin erilaisen version kuin mistä Ferrari on puhunut. Expressin mukaan ei ole selvää, tuleeko Ferrari antamaan Vettelille luvan osallistua kyseiseen ohjelmaan.

Vettel voitti neljä maailmanmestaruuttaan Red Bullilla 2010-luvun alkuvuosina.

Lue myös:

    Uusimmat