Mitä yllätystä Alfa Romeo hautoo Italian kisaan? Kimi Räikkönen kiusoittelee erikoisuudesta tiimin videolla

Italian GP:ssä kotikisaansa Ferrarin tavoin ajava Alfa Romeo on ilmeisesti ottamassa viikonloppuna käyttöön tavallisesta poikkeavan värityksen, jota Kimi Räikkönen kuvailee tiimin videolla ”erittäin italialaiseksi”.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Italian GP suorana 6.-8.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Italian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Alfa Romeo ajaa edelleen Sveitsin lipun alla, koska brändin nimi otettiin sveitsiläisellä Sauberilla käyttöön vasta tänä vuonna. Monza on kuitenkin tärkeä rata Ferrarin kanssa samaan konserniin kuuluvalle Alfa Romeolle.

Talli vihjailee sosiaalisessa mediassa Italian GP:n erikoisuudella, joka on todennäköisesti normaalista valkoisesta ja viininpunaisesta poikkeava erikoisväritys.

– Ei mikään iso muutos, mutta erittäin italialainen muutos, kuvailee tallin kuljettaja Kimi Räikkönen eteensä saamaansa kuvaa.

– Tämä on lähimpänä kotipaikkaamme. Talli on vähän italialainen ja sveitsiläinen. Se näyttää hyvältä, ja yhdessä kisassa se on hyvä, Kimi jatkaa.

Alfa Romeo lupailee Twitter-tilillään lisää paljastuksia asiasta piakkoin. Talven ensitestissään Alfa Romeo esiintyi radalla tummanpuhuvassa ulkoasussa.

Lue myös:

    Uusimmat