Sebastian Vettel, mitä jäät kaipaamaan Kimi Räikkösessä? Vastaus räjäytti naurunremakan

Kimi Räikkönen ajaa viimeistä viikonloppuaan Ferrarilla, ja hän on hyvästelemässä ainakin tallikaveriaan Sebastian Vetteliä varsin hyvissä tunnelmissa.

Räikkönen ja Vettel istuivat vierekkäin torstain lehdistötilaisuudessa. Ferrarille jäävältä Vetteliltä kysyttiin, mitä hän jää kaipaamaan Kimissä.

– Hiljaisuutta, Vettel vastasi hymyillen pienen mietinnän jälkeen.

Vastaus aiheutti lehdistöhuoneessa naurunremakan, ja Räikkönenkin huvittui.

– Lyhyitä palavereita minun puoleltani, Räikkönen heitti.

– Nimenomaan! kuului Vettelin vastaus.

Neljä yhteistä kautta Ferrarilla ovat alleviivanneet Räikkösen ja Vettelin tulevan äärimmäisen hyvin toimeen keskenään. Vetteliltä udeltiin myös sitä, odottaako hän ensi kaudella erilaista painetta, kun nuori Charles Leclerc tulee tallikaveriksi.

MAINOS

F1-kauden päättävä Abu Dhabin GP viikonloppuna C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 10.55 ja 14.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 11.55, aika-ajo klo 14.55
Sunnuntai: Abu Dhabin GP klo 15.00, ennakkotunnelmat klo 13.30!

C Moren sivulle pääset tästä

– Tässä on kaksi eri asiaa. Minä yritin koko ajan voittaa Kimin ja Kimi yritti voittaa minut. Sillä ei ole väliä, kenen kanssa ajaa, koska aina yritetään voittaa ja silloin pitäisi voittaa myös se, joka on samassa tallissa. Se ei muutu.

– Charles on tietysti erilainen kuin Kimi, joten saa nähdä mitä käy, mutta hän on hyvä poika. Se, mistä olen erityisesti nauttinut, on välillämme oleva kunnioitus. Meidän ei ole tarvinnut keskittyä mihinkään hevonpaskaan kertaakaan, ja se on helpottanut minun elämääni ja Kimin elämää sekä myös tallin elämää, Vettel totesi.

Lue myös:

    Uusimmat