Sebastian Aho solmi rahakkaan sopimuksen Carolinan kanssa – pysyy seurassa pitkään: "Tämä tilanne on ollut vaikea minulle ja perheelleni"

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho jatkaa seurassa viisi seuraavaa kautta. 

Montreal Canadiens teki heinäkuun alussa sopimustarjouksen, eli niin sanotun offer sheetin, rajoitettuna agenttina olleelle Aholle. Seura tarjosi viisivuotista sopimusta, jonka kokonaisarvo on 42,27 miljoonaa dollaria eli 37,38 miljoonaa euroa. Aho hyväksyi sopimuksen. 

Näin ollen Carolinalla oli seitsemän päivää aikaa vastata tarjoukseen samoilla sopimusehdoilla ja sen he tekivät sunnuntaina.

Aho julkaisi tiedotteen virallisella Twitter-tilillään asian tiimoilta. 

Aho kirjoittaa tviittinsä saatetekstiksi "viisi lisävuotta Carolinassa". Hän tienaa 8,454 miljoonaa dollaria eli noin 7,5 miljoonaa euroa per kausi. 

– Olen kiitollinen Montreal Canadiensin tarjouksesta, mutta toiveeni oli aina palata Hurricanesin paitaan. Tämä koko tilanne on ollut vaikea minulle ja perheelleni ja olen iloinen, että se on ohi, Aho kirjoittaa.

Hän toteaa myös, että miehelle itselleen oli tärkeää olla jäällä ensimmäisenä päivänä harjoitusleiriä.

– Meillä on nuori ja jännittävä ryhmä Carolinassa, enkä malta odottaa päästä töihin. Rakastan Raleighin kaupunkia ja olen innoissani, että voimme jatkaa siitä, minkä aloitimme viime kaudella. 

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. 

 

Lue myös:

    Uusimmat