Floridan tehotähti saatetaan yhteen Anton Lundellin kanssa – suomalaistulokas saa kehuja: "Hän on niin fiksu pelaaja"

Florida Panthersin suomalaisnuorukainen Anton Lundell on avannut uransa NHL-jääkiekkoliigassa varsin mukavasti: seitsemäntenä liigatulokkaiden pistepörssissä tehoilla 7+9 (28 ottelua). Ensi yönä Lundell saa hyvän tilaisuuden saldon kasvattamiseen, kun paikka aukeaa joukkueen ykköspistemiehen Jonathan Huberdeaun rinnalle Panthersin kohdatessa Calgary Flamesin.

Panthers kertoo otteluennakossaan, että Sam Bennettin pelikiellon myötä liigan pistenelonen (11+30) Huberdeau pelaa Lundellin ja Anthony Duclairin kanssa samassa ketjussa. Kahdessa viime pelissään kahdeksan pistettä (1+7) takonut Huberdeau odottaa innolla ketjun yhteistyötä, ja 20-vuotias sentteri Lundell saa tehomieheltä kehut.

– Hän on niin fiksu pelaaja. Pystyy pelaamaan tilanteessa kuin tilanteessa. Nyt pelaamme yhdessä, ja siitä on lupa odottaa hyvää. Saamme aikaan varmasti jotain, Huberdeau kuvaili Panthersin tiedottajan Jameson Oliven Twitter-tilillä.

Lundell vastasi kehuihin.

– Hän (Huberdeau) on niin hyvä pelaaja. Hän on ollut täällä jo pitkään, ja kaikesta näkee, miksi hän on niin hyvä. Haluan ottaa oppia kaikesta siitä, mitä hän tekee kiekon kanssa. On nautinto katsella kaikkea (mitä hän tekee), Lundell sanoi Oliven Twitterissä.

Itseltään Lundell haluaa etenkin tasaisuutta otteisiin.

– Haluan edetä, uskoa itseeni ja näyttää kaikille, että olen valmis pelaamaan ja auttamaan joukkuetta jokaisessa pelissä. Yritän pelata hyvin jokaisessa pelissä. Haluan huonoista peleistäni hyviä pelejä, jotta tasoni olisi erittäin korkealla jokaisessa ottelussa.

Ottelu liigan itäisen konferenssin viidennen Floridan ja läntisessä konferenssissa viidentenä olevan Calgaryn välillä alkaa kello 2 Suomen aikaa.

Lue myös:

    Uusimmat