Sebastian Aho paljasti suurimman Yhdysvalloissa kokemansa kulttuurisokin: käynnit ravintoloissa yllättivät – "Nyt olen jo tottunut"

Sebastian Aho osallistui viime viikolla NHL:n järjestämään  kysymys–vastaus-sessioon, jossa kiekkofanit saivat esittää tähtipelaajille mieltään askarruttavia kysymyksiä.

Pelaajille esitetyt kysymykset vaihtelivat laidasta laitaan. Tämän sai huomata myös Aho, jolta kysyttiin, mikä oli suurin yllätys, kun hän muutti Suomesta Pohjois-Amerikkaan, Yhdysvaltoihin pian neljä vuotta sitten.

Ahon vastaus on toisaalta yllättävä, toisaalta ei lainkaan yllättävä.

– Yllättävin asia oli ravintolan annoskoot, Aho sanoo NHL:n julkaisemalla videolla.

Yhdysvalloissa kaikki on tunnetusti suurta ja mahtavaa. Mutta kaikkeen – myös isoihin annoskokoihin – tottuu.

– Nyt pidän siitä, että asia on niin, Aho jatkaa.

Aho ja muut NHL-pelaajat ovat parhaillaan odotuskannalla. NHL-kausi 2019–2020 keskeytettiin koronavirustilanteen vuoksi 12. maaliskuuta, ja liiga tiedotti viimeksi eilen, että tavoitteena on pelata kausi loppuun, mikäli olosuhteet sen suinkin vain sallivat.

Aho allekirjoitti vuosi sitten Carolina Hurricanesin kanssa viisivuotisen jatkosopimuksen, jonka kokonaisarvo on reilut 37 miljoonaa euroa ja joka ulottuu kevääseen 2024.

Vajaat neljä kautta kestänyt NHL-ura on tuottanut Aholle tähän mennessä 310 runkosarjaottelua, joissa on syntynyt 263 (121+142) tehopistettä. Aho on syksystä 2016 alkaen NHL:n pistepörssissä sijalla 30, ja suomalaispelaajista hänen edellään on vain Aleksander Barkov (103+185=288).

Lue myös:

    Uusimmat