Jatkosopimuksesta helpottunut Mikko Rantanen valmis entistä suurempiin tekoihin NHL:ssä: "Tavoitteet ovat taas korkeammalla"

NHL-tähti Mikko Rantasesta kaikkien aikojen parhaiten palkattu suomalaispelaaja – Urheilutoimittaja:"Sidney Crosbykin jää taakse" 3:04
MTV Uutiset Livessä käsiteltiin Mikko Rantasen jatkosopimusta.

Mikko Rantanen allekirjoitti Suomen aikaa varhain sunnuntaiaamuna tuoreen jatkosopimuksen Colorado Avalanchen kanssa. Reykjavikin lentokentältä tavoitettu Rantanen suuntasi hyvillä mielin kohti uutta NHL-kautta.

– Kyllähän tässä todella hyvä fiilis on, lähinnä helpottunut. Neuvottelut ovat ohi ja nyt tiedetään, missä jatketaan seuraavat kuusi vuotta, Rantanen kommentoi Tulosruudulle.

Rantanen iski viime kaudella 74 ottelussa 87 pistettä. Pudotuspelit tuottivat 12 ottelun aikana kuusi maalia ja kahdeksan syöttöä.

– Tykkään asua ja pelata Coloradossa. Kaikki asiat ovat olleet hyvin, kun olen siellä kolme vuotta asunut. Ei ollut vaikea päätös, että haluan siellä tietysti jatkaa.

– Joukkueemme on myös vahvistunut viime kaudesta, joten tavoitteet ovat taas korkeammalla. Tästä on hyvä jatkaa tulevaan kauteen, Rantanen kommentoi.

Colorado aloittaa NHL-kautensa lokakuun 4. päivä perjantaiaamuna Suomen aikaa kello 04.00 kotikentällä Calgary Flamesia vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat