Carolinan sankari Sebastian Aho vaatimattomana huippupelinsä jälkeen: "Kyse ei ole vain minusta"

Sebastian Aho nakutti neljä tehopistettä, kun Carolina Hurricanes kaatoi Minnesota Wildin jatkoajalla 5-4.

Carolina oli päätöserässä kahdesti tappiolla, mutta kampesi itsensä tasoihin ja lopulta ohi. Aho oli erittäin tyytyväinen joukkueensa taisteluilmeeseen.

– Tämä ei ollut helppo peli. Vastustajalla on paljon isokokoisia ja painavia hyökkääjiä, jotka pelaavat silti todella nopeasti. Heitä vastaan on vaikea pelata. Tämä kertoo jotakin meidän joukkueestamme, kun onnistuimme nousemaan takaa kahdesti, Aho kommentoi Fox Sportsille.

Aho laukoi ottelussa kaksi elintärkeää maalia. Aho laukoi  ylivoimalla illan avausosumansa, joka toi Carolinan tasoihin päätöserässä.

– Meidän ylivoima on ollut huonoa koko kauden ajan, mutta kun tarvitsimme sitä eniten, saimme kaivatut onnistumiset. Se tuntuu hyvältä, Aho toteaa.

21-vuotias Aho on aloittanut kolmannen NHL-kautensa fantastisesti. Taitava suomalainen nousi tehoiltansa myötä jo NHL:n pistepörssin viidenneksi. Hyvistä otteistaan Aho antaa kiitosta ketjukavereilleen.

– Olen tehnyt nyt 21 vuotta töitä, jotta olisin parempi. Haluan olla parempi joka päivä, mutta kyse ei ole vain minusta. Minulla on hyvät ketjukaverit, jotka auttavat paljon, Aho kehuu.

Lue myös:

    Uusimmat