Korisliigaa Helsinki Gardenissa? HIFK sai seuraa Seagullsista

Korisliigaseura Helsinki Seagulls lähtee mukaan monitoimiareena Helsinki Garden -hankkeeseen.

Seagullsin omistajat Janne ja Sinikka Kulvik ovat tehneet merkittävän sijoituksen hankkeen kehitysyhtiöön Projekti GH Oy:hyn. Aiemmin projektin takana on ollut jääkiekon SM-liigaseura HIFK. 

– Garden-hanke ei ole ainoastaan elintärkeä helsinkiläiselle urheilulle, siitä on tulossa maailman modernein tapahtumakeskus, josta koko Helsinki saa olla ylpeä. Olemme iloisia, että meillä oli mahdollisuus kytkeytyä projektin kehittämiseen tässä vaiheessa, sanoo Seagullsin toimitusjohtaja Sauli Silvonen.

Viime vuoden toukokuussa Helsingin kaupunginhallitus myönsi hankkeelle suunnitteluvarauksen Olympiastadionin etelä- ja pohjoispuolelta. Lopullisen sijaintipäätöksen ja tonttivarauksen odotetaan selviävän huhtikuussa.

– Seagulls-yhteisön mukaantulo ja sitoutuminen hankkeeseen IFK:n rinnalle vahvistaa hankkeen kehitysbudjettia, mutta ennen kaikkea tulevaa toimintaa. Tämä lienee ensimmäinen kerta Suomessa, kun näin mittavaa yhteistoimintaa tehdään yli urheilulaji- ja seurarajojen, kommentoi IFK:n ja Projekti GH Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Everi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja