"Se on klassikoiden klassikko, upea aina" – minkä väriset aurinkolasit sopivat juuri sinulle?

Aurinkolaseissa musta kehys ei tuo tummia silmänalusia esiin, mutta musta kehys silmälaseissa on toinen juttu.

Trendikkäimmät aurinkolasit ovat vuonna 2017 pyöreät tai tupla-nenäsiltaiset. Kehysmalleja löytyy mustina, sinisinä, strassein koristeltuina ja läpinäkyvinäkin – mutta mitkä sopivat juuri minulle?

Väreistä punainen sopii monelle iholle. Ainoa poikkeus ovat ihmiset, joilla ruusufinni tai vahva couperosa; punainen tuo punaisuutta esiin.

– Punaistahan suomalaiset käyttävät, mikä on ihana juttu. Miehet suhtautuvat siihen vielä varauksellisesti, mutta kyllä miehetkin nykyisin yhä enemmän tykkäävät ottaa silmälaseihin värejä. Tässäkään asiassa en tykkää sellaisesta ehdottomuudesta, että on jotakin tiettyä, mitä pitää tai ei pidä tehdä, stylisti, tyylikouluttaja ja optikko Tuulia Alanen-Brandt kuvaa.

Jos kuitenkin haluaa pelata varman päälle, musta toimii aina, kun puhe on aurinkolaseista.

–  Kun linssi on musta tai tumma, ja se yhdistyy tummaan kehykseen, se on klassikoiden klassikko, ja upea aina, Alanen-Brandt neuvoo.

Aurinkolaseissa tumma kehys ei tuo tummia silmänalusia esiin, mutta musta kehys silmälaseissa on toinen juttu.

– Varsinkin loppuvuodesta olemme todella kalpeita, ja musta kehys voi luoda varjoja kasvoihin, eikä ole paras vaihtoehto. Toki se sopii kaikkeen ja on helppo yhdistää kaikkeen. Musta on aina tyylikäs.


***


Lue myös:

    Uusimmat