Se mieletön remppa -elokuvan tähti Sami Hedberg törmäsi ristiriitaan roolihahmonsa ja itsensä välillä: "Miten sen nyt kauniisti sanoisi…"

Viihdeuutiset 0:50
Sami Hedberg muistelee pahimmalla tavalla pieleen mennyttä remppakokemustaan

Näyttelijä Sami Hedberg tunnustautuu käteväksi remontoijaksi toisin kuin roolihahmonsa Jalmari.

Sami Hedberg asteli torstaina punaiselle matolle yhdessä puolisonsa Saija Tuupasen kanssa, kun Helsingissä juhlittiin Hedbergin tähdittämän Se mieletön remppa -elokuvan kutsuvierasensi-iltaa.

Hedberg paljasti samalla MTV Uutisten haastattelussa omia remonttikokemuksiaan.

– Isä aikanaan opetti, miten pidetään vasaraa ja ruuvinväännintä kädessä. Olen tykännyt remontoida myös itse, paljastaa Hedberg, mutta myöntää suosiolla, että sähkö- ja putkityöt jätetään ammattilaisille.

– Kun ekan kämpän hommasin parikymppisenä, sieltä asti on pitänyt aina remontoida jostain syystä. Väliseiniäkin on tullut kaadettua, näyttelijä kertoo.

Roolihahmoaan Jalmaria kohtaan heräsikin myös ristiriitaisia tunteita.

– Jalmari on ujompi kaveri kuin minä ja – miten sen nyt kauniisti sanoisi - ei osaa ihan kaikkea tehdä. Asunto, jonka he perivät, on sellainen, että Sami Hedberg olisi ollut aivan onnessaan ja lähtenyt remontoimaan niin, että budjetit ja aikataulut olisivat paukkuneet, mutta Jalmari on ihan loppu. Siinä piti näytellä vasten omaa tahtoani, hän nauraa.

Hedberg suhtautuu intohimoisesti myös sisustukseen. Esimerkiksi kerran Balilla hän innostui suuresta ovesta niin paljon, että se matkasi lentorahtina Suomeen.

Hedberg on asustanut jo jonkin aikaa avoliitossa laulaja Saija Tuupasen kanssa. Isommilta sisustukseen liittyviltä yhteenotoilta on onneksi vältytty, vaikka molemmilla on oma makunsa.

– Meillä menee itse asiassa tosi hyvin yhteen. Se on tosi kiva juttu, kun ihmisillä on oma tyylitajunsa ja makunsa ja meillä menee värimaailmatkin yhteen.

Lue myös:

    Uusimmat