Ensimmäiset yhteiskuvat punaiselta matolta! Sami Hedberg ja Saija Tuupanen saapuivat yhdessä Se mieletön remppa -leffan ensi-iltaan

Viihdeuutiset 0:50
Sami Hedberg muistelee pahimmalla tavalla pieleen mennyttä remppakokemustaan

Romantikoksi tunnustautuva Sami Hedberg arveli, että viettää ystävänpäivää avopuolisonsa Saija Tuupasen kanssa harvinaisen koti-illan merkeissä.

Se mieletön remppa -elokuvan miespääosassa nähtävä Sami Hedberg saapui torstaina elokuvan kutsuvierasensi-iltaan Helsingin Tennispalatsiin yhdessä avopuolisonsa, laulaja Saija Tuupasen kanssa.

Onnellinen pariskunta poseerasi punaisella matolla ensimmäistä kertaa yhdessä, vaikka seurustelua on jatkunut jo jonkun aikaa, eikä pari ole peitellyt onneaan sosiaalisessa mediassakaan.

– Asutaan yhdessä, ollaan yhdessä ja tehdään asioitakin yhdessä, Hedberg kommentoi ja kertoi, että pariskunta on viime aikoina nauttinut lomailusta.

– Saijalla alkaa keikat ensi viikolla ja minulla maaliskuussa. Muita pienempiä juttuja on kuitenkin ennen sitä.

Pariskunta ehti lomallaan nauttimaan lämpimästä säästä Malediiveilla ja Espanjassa.

Hedberg tunnusti hiljattain MTV Uutisten haastattelussa olevansa kova romantikko. Ystävänpäivän aattona näyttelijä kuitenkin ennakoi, että keikkatyötä tekevän parin ilta vierähtänee kotosalla.

– Me tykkäämme käydä ulkona syömässä, mutta luulen, että ystävänpäivänä syödään kotona, hän paljasti.

Sitä, kummalleko kokkivuoro lankeaa, ei sen sijaan oltu sovittu vielä.

– Me tykätään tehdä ruokaa yhdessä. Kotiolot ovat olleet nyt harvinaisempaa herkkua, ja se on hyvää vastapainoa pian alkavalle keikkaelämälle.

Lue myös:

    Uusimmat