Aku Hirviniemen joutui fyysisesti koville Luokkakokous-kuvauksissa – taustalla yllättävä syy: "Voin sanoa, että oli pohkeet aika kipeät…"

5:55
Aku Hirviniemi paljastaa ikimuistoisimman risteilykokemuksensa – seikkailu Janne Katajan kanssa johti tullin puhutteluun. Mistä oli kyse? Katso video!

Näyttelijä Aku Hirviniemi paljastaa, että rooli Luokkakokous 3 -elokuvassa oli fyysinen.

Ensi viikolla ensi-iltansa saava Renny Harlinin ohjaama Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily vie tutun mieskolmikon tällä kertaa laivalle. Matkasta ei puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Elokuvasaagan kiusallisimmissa hetkissä keskiössä on poikkeuksetta Aku Hirviniemen roolihahmo Nippe, eikä uusikaan elokuva tee poikkeusta tähän.

– Nipen rooliin palaaminen on aina yhtä antoisaa. Piti kasvattaa viikset ja laskea itsetuntoa alas, näyttelijä lohkaisi MTV Uutisten haastattelussa.

– Hänhän on kolmikosta se, jolle yleensä tapahtuu ne kaikkein pahimmat jutut, vaikka hän yrittää pysyä hankaluuksista ja ongelmista erossa. 

Millainen oli näyttelijä Aku Hirviniemen mieleenpainuvin risteilykommellus? Katso haastattelu yllä olevalta videolta!

Hirviniemi paljastaa, että Nipen uusi harrastus pyöräily teki roolista fyysisen – joskin hivenen yllättävällä tavalla. Syy löytyi lukkokengistä.

– Kun niissä piti kävellä aika monta kuvauspäivää, ja kengät on tarkoitettu pyöräilyyn, niin voin sanoa, että oli pohkeet aika kipeät! Tämä oli rankka rooli.

Nipen aviovaimon roolissa nähdään aiempien Luokkakokous-elokuvien tapaan Hirviniemen ex-vaimo Niina Lahtinen. Näyttelijän mukaan yhteistyö entisen puolison kanssa sujui jälleen saumattomasti.

– Niinahan on aivan loistava näyttelijä, yksi parhaita suomalaisia naisnäyttelijöitä. Yhteistyö sujuu meiltä aina muitta mutkitta, Hirviniemi kiittelee.

Luokkakokous-elokuvat tunnetaan räävittömästä huumoristaan. Hirviniemen luonnehtii, että käsikirjoittajaksi tullut Mari Perankoski toi käsikirjoitukseen entistäkin enemmän räävittömyyttä, kun taas ohjaaja Renny Harlinin astuminen mukaan kuvioihin takasi sen, ettei elokuvasta puutu actionia.

– Toki aiemmissakin osissa on ollut toimintaa, mutta sanoisin, että sitä on nyt ekstrapaljon. Näyttelijänä oli kivaa päästä todistamaan Hollywood-tyylistä revittelyä, näyttelijä kiittelee.

Hirviniemi kertoo ehtineensä lomailla pitkästä aikaa kunnolla tänä kesänä. Lämpimistä säistä hän on nauttinut Puumalassa.

– Minulla on ollut monta viikkoa aikaa itselleni ja läheisilleni. Ei ole varmaan koksaan ollut näin pitkää lomaa, mutta sehän on kuin laittaisi rahaa pankkiin!

Hirviniemi julkisti viime kesänä MTV:n Kesäterassi-ohjelmassa kihlautuneensa puolisonsa Sonja Kailassaaren kanssa. Häitä ei ole vietetty vielä tänä kesänä.

– Ei vielä. Katsotaan, mitä tuleman pitää.

Tulevana syksynä Hirviniemi nähdään tuttuun tapaan Possessa. Hänellä on yksi toive tulevaan kauteen liittyen.

– Haluaisin nähdä Renny Harlinin sätkyukkohommassa piilokamerassa.

Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily elokuvateattereissa 28.7.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja