Se mieletön remppa -leffa sai Kiti Kokkosen ja Hevisauruksesta tutun puolison Olavi Tikan muistelemaan pahinta remonttimokaansa: "Se homehtui heti"

Kiti Kokkonen ja Olavi Tikka kertovat olevansa hyviä remonttipuuhissa. Matkaan on kuitenkin mahtunut myös mokailua.

Se mieletön remppa -elokuvan naispääosassa nähtävä Kiti Kokkonen ja hänen Hevisaurus-yhtyeestä tuttu puolisonsa Olavi Tikka kertoivat elokuvan kutsuvierasensi-illassa, ettei remontointi ollut heille täysin vieras aihe ennen elokuvaa.

– Omakohtaista kokemusta ei toki ole näin isossa mittakaavassa kuin elokuvassa, mutta kyllä me ollaan aika kovia remppaamaan. On maalattu ja tapetoitu, ja Olli on tehnyt portaisiin hienot kaiteet, Kokkonen kertoi.

– Niin, semmoista perusnaulaamista. Ei mitään purkuhommia - ainakaan vielä. Voi olla, että se on edessä jossain vaiheessa, Tikka täydensi.

Remonttipuuhien lisäksi ompelutöiden parissa viihtyvä Kokkonen paljasti, että hänen puolisonsa käsistä syntyy myös hienoja puutöitä.

– Sydänkauhoja ja kaikkea meidän omasta pihakoivusta!

Remontit voivat olla iso haaste parisuhteelle, mutta punaisessa mummonmökissä asuvien Kokkosen ja Tikan välejä yhteiset remppapuuhat eivät ole hiertäneet.

– Monet sanovat, että remonttia tehdessä tulee riitaa, mutta meillä ei kyllä ole ikinä tullut. Meillä menee aika hyvin yksiin, Kokkonen kehuu.

Tikka arvelee, että tilannetta helpottaa hyvä suunnittelu sekä se, että asioita osataan tehdä.

– En kuitenkaan osaisi kuvitella, mitä tapahtuisi, jos rakennettaisiin talo.

– Ei! Siitä ei tulisi mitään! Kokkonen nauraa.

Näyttelijä myöntää, että Se mieletön remppa -elokuva toi mieleen myös omakohtaisia kokemuksia ikävämmistä remonttihetkistä.

– Pakko myöntää. Kerran maalattiin meidän talon ulkoverhoilusta osa väärällä maalilla ja se homehtui heti, Kokkonen tunnustaa.

Lue myös:

    Uusimmat