Scott Disick kommentoi Khloé Kardashianin herkkää tilannetta: "Kaikki haluavat suojella perhettään"

Kourtney Kardashianin ex-mies Scott Disick nähdään Kardashianit-sarjassa pohtimassa Tristan Thompsonin ja Khloé Kardashainin pettämiskohua.

Seuraavasta Kardashianit-jaksosta on saatu esimakua Kim Kardashian Westin ja Scott Disickin välisen keskustelun muodossa. Videolla Kim haluaa keskustella siskostaan Khloé Kardashianista, josta hän ei ole kuullut, kun Khloé oli palannut Los Angelesiin synnytyksensä jälkeen.

– Minusta tuntuu hänen olevan hermostunut, että minä ja Tristan tapaamme. Tuntuu, että menen suojelumoodiin, Kim avautuu videolla Disickille.

Khloé Kardashian synnytti ensimmäisen lapsensa kanssa keväällä. Khoén koripalloilijapoikaystävä Tristan Thompson joutui pettämiskohun keskelle vain päiviä ennen pariskunnan ensimmäisen lapsen syntymää.

Disick oli aikanaan pitkään on-off-suhteessa Kimin ja Khloén siskon Kourtneyn kanssa. Kourtneyn ja Disickin myrskyisä suhde päättyi lopullisesti vuonna 2015. Entisellä pariskunnalla on kolme yhteistä lasta.

– Mielestäni kaikki haluavat suojella perhettään. Kun ihmiset keskittyvät negatiivisiin asioihin, eivätkä ole paikalla positiivisten hetkien käydessä, se saattaa tuntua hyökkäävältä, Disick pohtii Kimille.

Kim haluaa tietää, onko ärsyttävää, kun muu perhe käy päälle. Disick sai kokea Kardashianien pyörityksen useaan otteeseen seurustellessaan Kourtneyn kanssa. Disickiä syytettiin aikanaan niin ikään pettämisestä.

– Aikanaan, kun teidän äitinne tai Khloé koitti vaikuttaa minun ja Kourtneyn elämään, se vain siirsi meitä kauemmas perheestä, Disick muistuttaa.


Kardashianeiden tuoreet jaksot julkaistaan C Moressa maanantaiaamuisin, heti seuraavana aamuna USA:n ensiesityksestä. Suomenkieliset tekstitykset jaksoihin julkaistaan seuraavan päivän aikana.

Lue myös:

    Uusimmat