Tosi-tv-parin 9 vuoden suhde ohi – pettämiskohu viimeinen niitti

Kardashianit-sarjasta tutut Kourtney Kardashian ja Scott Disck ovat eronneet. 

Kardashianit-realitysarjasta tuttu pariskunta Kourtney Kardashian ja Scott Disick ovat eronneet. Jenkkisivustojen mukaan Kardashian sai viimein tarpeekseen rellestävästä miehestään viime viikonloppuna. 

Pari on pitänyt yhtä vuodesta 2006 lähtien, ja heillä on kolme lasta: joulukuussa 2009 syntynyt poika Mason ja heinäkuussa 2012 syntynyt tytär Penelope sekä viime joulukuussa päivänvalon nähnyt kuopus Reign.

Parin suhde on ollut myrskyisä sen alusta asti. Kardashianit-sarjan seuraajat ovat saaneet todistaa Disickin raivokohtauksia sekä miehen alkoholiriippuvuutta, jonka vuoksi hän kirjautui aikaisemmin tänä vuonna hoitoon.

Pari suhde sai viimeisen niittinsä, kun Etelä-Ranskassa lomaileva Disick ikuistettiin hempeissä tunnelmissa ex-tyttöystävänsä Chloe Barton kanssa. 

Kardashianin Khloé-siskon mukaan Disick onnistuu aina tyrimään asiat tietyin väliajoin. 

– Hän lupaa aina yrittää. Sama juttu joka kerta. Joskus tulee raja vastaan. Jotakin sattuu aina 4-6 kuukauden välein, nainen selittää sarjassa. 

AVAlla seurataan parhaillaan Kardashianit-sarjan viidennen kauden jaksoja, joissa Kourtney suunnittelee toisen lapsen hankkimista. 

Lähteet: People.com, Hollywoodlife

Kardashianit AVAlla tiistaista torstaihin klo 23.05

Lue myös:

    Uusimmat