Schumacher-nimi on tekemässä paluun F1-sarjaan – "En voi kuvitella, etteikö hän olisi mukana ensi kaudella"

F1:n ensi kauden mielenkiintoisin tulokaskuljettaja, Mick Schumacher? Kenties. Kyseinen skenaario on lähellä, sillä nuori saksalaiskuljettaja on enemmän kuin vahvasti tyrkyllä autourheilun kuninkuusluokkaan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Venäjän GP suorana 25.-27.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 10.55, 2. harjoitukset klo 14.55
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Venäjän GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

21-vuotias Schumacher johtaa tällä hetkellä formuloiden korkeinta junioriluokkaa, F2-sarjaa.

Schumacher kuuluu myös Ferrarin juniorikuljettajien ohjelmaan. Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto on puhunut avoimesti siitä, että italialaistalli on rakennellut Schumacherille reittiä kuninkuusluokkaan.

– Olen erittäin iloinen, että Mick on pärjännyt hyvin F2:ssa. Hän taistelee mestaruudesta ja se on se, mihin hänen pitää keskittyä juuri nyt. Mutta on selvää, että hän saattaa ajaa ensi kaudella F1:ssä. Meidän pitää valmistella hänet sitä varten, Binotto sanoi RTL:lle.

Schumacheria on huhuttu sekä Alfa Romeolle että Haasille,. Kumpikaan kyseisistä talleista ei ole kertonut vielä ensi kauden kuljettajistaan.

Mutta miten lähellä Schumacherin F1-siirto oikeasti onkaan? Todella lähellä. Ainakin jos asiasta kysyy Schumacherin perheen sisältä, Mickin sedältä Ralf Schumacherilta.

– En voi edes kuvitella, etteikö hän olisi mukana F1:ssä ensi kaudella, Schumacher sanoi Saksan Skylle.

– On selvää, että hänellä on rahkeita F1:ssä ajamiseen. Hän pärjäsi Formula 4:ssa ja hän voitti F3-sarjan. Ja nyt hän on kärjessä F2:ssa. Hän on lyönyt kovia näyttöjä pöytään vuosi toisensa jälkeen ja hän on näyttänyt sen, että hänellä on potentiaalia F1-sarjaan, Ralf Schumacher puhui veljenpoikansa puolesta.

Lue myös:

    Uusimmat