Saudipomo jyrisi: Rankaisemme pelaajia murskatappiosta

6:34

Saudi-Arabian jalkapalloliiton puheenjohtaja Adel Ezzat sanoo, että osalle joukkueen pelaajista on luvassa rangaistus Venäjää vastaan MM-kisojen avausottelussa kärsitystä 0–5-murskatappiosta.

Videolla kohokohdat Venäjä–Saudi-Arabia-ottelusta.

Saudi-Arabia oli torstain ottelussa helisemässä. Pelaajien teknisten taitojen vajavaisuus paistoi pallollisesta pelaamisesta karulla tavalla, ja lisäksi joukkue teki läpi pelin huonoja syöttövalintoja. Pallo päätyi milloin halvalla suoraan venäläisten jalkoihin, milloin ulos sivurajoista.

– Olemme erittäin järkyttyneitä tästä tappiosta. Tämä on täysin epätyydyttävä tulos, koska se ei vastaa valmistautumisemme tasoa. Useat pelaajat saavat rangaistuksen, maalivahti Abdullah Al-Mayouf, hyökkääjä Mohammad Al-Sahlawi ja puolustaja Omar Hawsawi, Ezzar jyrisi venäläiselle NTV-kanavalle.

Rangaistuksen laatu ei käynyt tarkemmin ilmi.

Saudi-Arabian urheilukomitean puheenjohtaja Turki Al-Sheikh ei myöskään pidätellyt sanojaan.

– Pelaajat ovat mustanneet kasvoni. Tämä oli täydellinen epäonnistuminen, Al-Sheikh puhisi.

Saudi-Arabian päävalmentaja Juan Antonio Pizzi käänsi katseensa tulevaan.

– Meidän täytyy nyt unohtaa tämä häpeän tunne ja alkaa ajatella seuraavaa ottelua, Pizzi sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

Saudi-Arabia kohtaa A-lohkossa seuraavaksi Uruguayn ensi keskiviikkona. Se kohtaa vielä myös Egyptin. Lohkon kaksi parasta joukkuetta etenevät jatkoon.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja