Mainos

Saudi-prinssiä epäillään hyväksikäytöstä Yhdysvalloissa – irstailua ja huumeita

Saudi-Arabian prinssiä epäillään useiden naisten hyväksikäytöstä Los Angelesissa Yhdysvalloissa. Kolme paikallista naista on nostanut prinssiä vastaan siviilikanteen.

Naiset väittävät Majed Abdulaziz Al Saudin, 29, pitäneen heitä vankeinaan kolme päivää Beverly Hillsissä huvilassa, jossa irstailtiin seksin ja huumeiden merkeissä.  

Prinssi oli palkannut naiset huvilalle taloudenhoitajiksi. Kanteen mukaan prinssi terrorisoi naisia ja hyväksikäytti heitä seksuaalisesti. Hänen väitetään muun muassa hieroneen itseään vasten yhtä naisista, käskeneen toista nuolemaan hänen koko vartaloaan ja määränneen henkilökunnan strippaamaan uima-altaalla, koska hän halusi nähdä heidän sukupuolielimensä.

Yksi naisista kertoi kieltäytyneensä, jolloin prinssi oli suuttunut.  

– Et ole nainen, et ole mitään! Minä olen prinssi ja teen mitä haluan, eikä kukaan voi minulle mitään, hänen väitetään raivonneen.  

Naiset kuvailivat lisäksi nähneensä prinssin masturboivan erään toisen miehen kanssa ja imaisseen samalla nenäänsä valkoista kokaiinilta näyttänyttä jauhetta.  

Naiset pääsivät vapaiksi, kun huvilasta naisen huutoa kuullut sivullinen oli hälyttänyt poliisit. Prinssi pidätettiin epäiltynä pakottamisesta suuseksiin, mutta syytettä ei nostettu todisteiden puuttuessa.

Häntä voidaan kuitenkin yhä syyttää lievemmistä rikkomuksista.  

– Tämä on jälleen esimerkki siitä, miten rahaa ja valtaa käytetään vastenmielisesti heikompien alistamiseksi, sanoi naisten asianajaja Van Frish. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.