Mainos

Lääkäri ja hänen tyttöystävänsä houkuttelivat uhreja yökerhosta, kovat syytteet huumauksista ja raiskauksista – Syyttäjä: "Kuin susia lampaiden vaatteissa"

0:48

Yhdysvaltain Kaliforniassa on paljastunut kummallinen rikostapaus, jossa lääkäriä ja hänen tyttöystäväänsä epäillään naisten pahoinpitelystä ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä, jopa raiskauksista.

Paria syytetään ainakin kahdesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mutta poliisin tutkijat epäilevät uhreja olevan paljon enemmän. Kaksi naista on kertonut pari vuotta sattuneista tapahtumista poliisille.

38-vuotias Grant William Robicheaux ja 31-vuotias Cerissa Laura Riley raiskasivat kaksi naista, jotka he tapasivat yökerhossa vuonna 2016. Tapauksista on olemassa puhelimesta löydettyjä lukuisia videotodisteita. Asiasta kertoo BBC News ja ABC News.

Teot tehtiin huumeiden vaikutuksen alaisena, myös uhrit huumattiin ennen tekoja. Poliisin tutkijat yrittävät nyt tunnistaa muitakin mahdollisia uhreja videotallenteilta.

Uhrit houkuteltiin asunnolle

Pariskunta onnistui houkuttelemaan uhrit mukaansa luotettavan ulkonäkönsä  ja olemuksensa ansiosta. Videoilla uhrit näyttävät olevan hyvin päihtyneitä, eivätkä kykene suojelemaan itseään millään tavalla.

Uhrit houkuteltiin Robicheauxin asunnolle yökerhoista ja heidät huumattiin asunnolla suurilla alkoholimäärillä ja huumeilla.

Grant William Robicheaux työskentelee ortopedian kirurgina lähellä Los Angelesia. Hän on esiintynyt tosi-TV-ohjelmassa, jossa deittailtiin naisia.

Hänen asunnostaan on kotietsinnän yhteydessä löydetty suuria määriä kokaiinia, huumaavia sieniä ja ekstaasia. Miestä syytetään lisäksi luvattomien ampuma-aseiden hallussapidosta. Vielä ei tiedetä, onko uhrien joukossa jopa Robicheauxin potilaita.

Syytetyt vapaalla, oikeuskäsittely ensi kuussa

Molemmat syytetyt ovat tällä hetkellä vapaalla jalalla takuita vastaan. 

Pariskuntaa on luonnehdittu "susiksi lampaiden vaatteissa". Susi voi olla pukeutuneena lääkärin asuun tai susi voi näyttää kauniilta naiselta.

Syyttäjän mukaan Robicheauxia voi odottaa jopa 40 vuoden vankeustuomio, Rileytä 30 vuoden.

Syyttäjä sanoo lisäksi, että usein ajattelemme raiskaajien olevan kammottavia, pelottavia miehiä, jotka piileskelevät pensaissa ja hyökkäävät uhrien kimppuun.

– Tosiasiassa raiskaajia on kaikissa sosiaaliluokissa ja heidän keinonsa voivat olla yllättäviä, syyttäjä sanoo.

Parin asiaa käsitellään tuomioistuimessa 24. lokakuuta.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja