Mainos

Seksiskandaali järkyttää: Katolilaista pappia epäillään orgioitten järjestämisestä kirkossa

Katolilaista italialaispappia epäillään seksiorgioitten järjestämisestä kirkon tiloissa.

Seksiskandaali ravistelee katolista kirkkoa Pohjois-Italiassa, missä myös kolmen muun papin kerrotaan osallistuneen syytetyn järjestämiin seksijuhliin.

Pienen Paduan kaupungin pappia, don Andrea Continia, epäillään orgioitten järjestämisestä, jopa 30 rakastajan pitämisestä sekä retkistä nudististen parinvaihtajien lomakohteeseen Ranskassa. Hänen kerrotaan myös eläneen kaksoiselämää ja esiintyneen varakkaana asianajajana viedessään naisiaan kalliisiin ravintoloihin.

– Hän kantoi aina mukanaan matkalaukullista vibraattoreita, seksileluja ja sidontavälineitä, sanoo yksi papin huijaamista naisista Corriere del Veneton mukaan. 

Naisen mukaan pappi myös rohkaisi häntä harrastamaan seksiä hevosen kanssa, mutta myös pahoinpiteli tämän kirkon tiloissa ainakin kahteen otteeseen.

Continia tutkitaan epäiltynä henkisestä ja fyysisestä pahoinpitelystä sekä prostituutioon yllyttämisestä. Paduan piispan Claudio Cipollan mukaan Contin menettänee asemansa kirkossa riippumatta siitä, mikä on oikeusprosessin lopputulos.

Orgioista todisteita videolla

Rikostutkinta Continin toimista aloitettiin joulukuussa sen jälkeen, kun kaksi naista oli ilmoittanut olevansa hänen rakastajiaan.

Contin kielsi aluksi syytteet orgioista, mutta joutui myöntämään ne todeksi poliisin löydettyä kotietsinnässä seksivideoita. Hän on myöhemmin myöntänyt olleensa orgioissa viiden naisen kanssa.

Yksi Contin rakastajista kertoo papin ehdottaneen hänelle yhteisen lapsen hankkimista. Naisen mukaan selibaattilupauksen antaneella papilla on jo yksi, noin nelivuotias lapsi. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.