Satu Silvon tytär valmistui maisteriksi – julkaisi harvinaisen kuvasarjan

Vanhempiensa jalanjälkiä seuraava Vilma Kinnunen valmistui itsekin näyttelijäksi. 

Näyttelijöiden Satu Silvon, 59, ja Heikki Kinnusen, 76, yhteinen vanhempi tytär Vilma Kinnunen, 33, valmistui Teatterikorkeakoulusta näyttämötaiteen maisteriksi. Ylpeä äiti julkaisi ihastuttavan kuvasarjan tyttärensä valmistujaisjuhlista omalla Instagram-tilillään. 

Jos julkaisu ei näy, näet sen myös tästä

– Onnea Vilmiski. Lumoavan omanlainen olet, ihan juuri sinä, etkä kenenkään tai minkään jatke, Silvo kirjoittaa kuvasarjan yhteydessä.

– Herkkä, väkevä, mielikuvitusrikasta, luova, ihana huumorintaju, analysoiva ja ihmettelevä sekä kyseenalaistava. Sinussa on vahva kohtimenemisen sinnikkyys ja totuudellisuuden taju, Silvo jatkaa onnittelukirjoitustaan. 

– Mahtavaa! Onnea ja menestystä Vilmalle! Maria Veitola kommentoi. 

– Onnea, kirjoittaa Esko Eerikäinen sydänemojin kanssa.

Kuvissa vilahtavat myös Satu Silvon nykyinen kumppani Reidar Palmgren ja konkarinäyttelijä Elina Knihtilä

Satu Silvon ja Heikki Kinnusen Vilma-tytärtä on harvoin tuotu vanhempiensa toimesta julkisuuteen. Vilma Kinnunen teki ensiesiintymisensä elokuvassa Pekko ja unissakävelijä vuonna 1997, jossa hän esitti Satu Silvon esittämää Pipsaa lapsena. Myöhempia televisio-esiintymisiä hän on tehnyt sarjoissa Presidentin kanslia ja Villa Helena. Hän on tehnyt pääroolin Savoy-teatterissa elo-syyskuussa 2013 näytelmässä Tumma ja hehkuva veri. Vilman isovelipuoli Santeri Kinnunen ja pikku veli Paavo Kinnunen ovat myös näyttelijöitä. 

Lue myös:

    Uusimmat