Mainos

Sastamalan henkirikos: "Asioita selvittämään" lähtenyt mies löi toista puunuijalla ja iski veitsen tämän rintaan

Pirkanmaan käräjäoikeudessa puidaan huomenna Sastamalassa kesäkuun lopulla tapahtunutta henkirikosta, jossa kuoli paikkakuntalainen 24-vuotias mies.

Rikoksesta syytettynä on 23-vuotias mies, jolle vaaditaan yli 10 vuoden vankeusrangaistusta.

Syyttäjän mukaan mies oli lyönyt uhria puunuijalla ylävartaloon ja iskenyt veitsen tämän rintaan Lousajan kaupunginosassa sijaitsevan kerrostalon pihamaalla tiistain vastaisena yönä 20. kesäkuuta.

Mies oli jatkanut maahan kaatuneen uhrin pahoinpitelyä lyömällä tätä puunuijalla sekä potkimalla tätä voimakkaasti, osuen välillä päähän, syyttäjän esittämässä haastehakemuksessa kuvaillaan.

Hätäkeskus sai ilmoituksen tapahtuneesta pian välikohtauksen jälkeen, mutta pahoin loukkaantunutta uhria ei onnistuttu pelastamaan.

Rikoksesta epäilty 23-vuotias otettiin kiinni asunnostaan vielä saman yön aikana. Mies ei tehnyt kiinni otettaessa vastarintaa. 

Väkivallantekojen motiivina oli syyttäjän näkemyksen mukaan ollut ilmeisesti miesten välinen riita. 

Ennen välikohtausta kaksikon välillä oli ollut viestinvaihtoa, jossa syytetty oli vaatinut uhrilta anteeksipyyntöä ja uhannut "vetää turpaan" tavattaessa. Syyttäjän mukaan syytetty oli lähtenyt tapaamaan uhriaan tarkoituksenaan "selvittää asioita".  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.