Mainos

Naapurit kuulivat outoja ääniä – sydämeen puukotettu mies löytyi surmattuna lattialta

Syyttäjä vaatii murhasta syytetylle miehelle elinkautista vankeusrangaistusta murhasta.

Uhri ja murhasta syytetty mies olivat viettäneet iltaa keravalaisessa asunnossa helmikuun lopussa. Jotain illanvietossa oli mennyt pahasti pieleen, sillä myöhemmin uhri löydettiin kuolleena rajun väkivallan seurauksena.

Miesten lisäksi asunnossa ei ollut muita henkilöitä.

Puolustuskyvytön uhri

Syyttäjän haastehakemuksen mukaan murhasta syytetty mies löi uhria tylpällä esineellä päähän, mahdollisesti potki tätä kasvoihin sekä löi ja viilsi tätä useita kertoja veitsellä vatsan ja rinnan alueelle.

Uhri kuoli teräaseella tehtyihin aortan ja sydämen vammoihin, jotka aiheuttivat runsasta verenvuotoa rintaonteloon. Uhri on ollut alkoholin nauttimisen takia puolustuskyvytön. Syyttäjän mukaan nimenomaan puolustuskyvyttömyyden ja sitkeän surmaamispyrkimyksen vuoksi rikos on tehty erityisen raa´alla ja julmalla tavalla, ja sitä pidettävä kokonaisuutena arvostellen törkeänä.

Syytetty löytyi tekopaikan läheltä sekavassa tilassa

Juttua käsitellään tänään Tuusulan käräjäoikeudessa Järvenpäässä. Oikeudessa kuullaan muun muassa todistajaa, joka oli kuljettanut murhasta syytetyn miehen tekopaikalle. Lisäksi naapurit kertovat asunnosta kuuluneista oudoista äänistä. Yhden todistajan on tarkoitus kertoja syytetyn miehen löytymisestä läheltä tekopaikkaa sekavassa tilassa.

Murhasta syytetty mies vangittiin helmikuun viimeisenä päivänä, ja hän on siitä lähtien ollut vangittuna.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.