Mainos

Sarjakarkuri Luukkosen pakomatka: Söi, saunoi ja siivosi kesämökeillä

Vankilasta vajaan kuukauden karussa olleen elinkautisvanki Pekka Luukkosen epäillään murtautuneen useisiin kesämökkeihin reissunsa aikana.

Sisä-Suomen poliisin mukaan Mökkeihin murtauduttiin ainakin Oulun, Ylä-Savon ja Keski-Suomen alueella. Luukkosen epäillään asuneen mökeissä useiden päivien ajan,

– Epäilty oli oleskellut mökeissä siististi ja pyrkinyt siivoamaan jälkensä. Kesämökeistä ei ole anastettu juurikaan omaisuutta, mutta ruokia oli syöty ja mökkejä oli mahdollisuuksien mukaan lämmitetty, joissain mökeissä epäilty oli mahdollisesti myös saunonut, Sisä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan.

Mökkimurtojen lisäksi Luukkosen epäillään syyllistyneen myös autovarkauksiin. Lisäksi poliisi epäilee, että Luukkosen hallusta kiinnioton yhteydessä löytyneet kivääri ja haulikko varastettiin Vieremältä.

Kiinniottohetkellä Luukkosen hallussa oli poliisin mukaan teltta ja makuupussi sekä retkeilyyn sopivia työkaluja, joiden alkuperästä ei ole tietoa.

Poliisin mukaan kaikki Luukkosen pakomatkan aikana tapahtuneeksi epäillyt rikokset eivät ole välttämättä tiedossa, sillä kesämökkikausi ei ole kunnolla alkanut.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.