Sarasvuo palaa julkisuuteen: Luvassa kunnianosoitus-video ELC:n juontajille

Jari Sarasvuo kertoo toisen Stronghold-videonsa olevan kunnianosoitus Tuomas Enbuskelle ja Aki Linnanahteelle.

Jari Sarasvuo on yksi Enbuske & Linnanahde Crew'n syksyn ensimmäisen jakson vieraista. Jaksossa muun muassa esitetään Sarasvuon toinen Stronghold-video. Ensimmäinen, syyskuun alussa julkaistu video, jossa Sarasvuo istui saunassa ja toivotti katsojille terveisiä kadotuksesta, herätti paljon kiinnostusta ja hämmennystäkin.

– Olisin muuten julkaissut toisen videon jo viime viikolla, mutta halusin, että se paljastetaan ohjelmassa kunnianosoituksena Akille ja Tuomakselle, Sarasvuo vihjaa.

Sarasvuo vetäytyi keväällä julkisuudesta, ja on omien sanojensa mukaan kieltäytynyt sen jälkeen 50 haastattelupyynnöstä.

– Viime kevät ja se kiukutteluni oli aitoa, ja tarvitsin oikeasti breikin. Mutta kun tein ensimmäisen videon ja se alkoi elää omaa elämäänsä, tajusin, että siinä olisi ollut moraalinen ristiriita, jos olisin jatkanut murjotustani ja samaan aikaan videolla kurkottaisin ihmisiä kohti, Sarasvuo pohtii.

Hän myöntää olevansa nykyään levollisempi ja näkevänsä syyt kevään tapahtumien taustalla. Julkisuudesta vetäytymistä edelsi muun muassa Sarasvuon keskusteluohjelman yhtäkkinen lopettamispäätös.

– Tajuan kiukutteluni taustat, ja myönnän, että kadotin välillä kontrollin. On tehnyt hyvää sanoa välillä ei, ja toivon, että pystyn säilyttämään kriittisyyttä myös jatkossa. Voi olla, että palaan perjantaina jälleen katkolle, Sarasvuo suunnittelee.

Enbuske & Linnanahde Crew jatkuu torstaina 2. lokakuuta kello 21.

Lue myös:

    Uusimmat